Vďaka týmto krokom nikdy nebudete strácať čas s nesprávnym chlapom

Chcete nájsť fajn človeka na život, na prechádzky, na lásku aj milovanie. Skrátka na všetko to pekné, prečo tvoríme vzťahy.

26.05.2019 17:00
láska, schôdzka, rande Foto:
Už na prvom rande viete zistiť, či je to muž súci do vzťahu.
debata

No začínate byť unavená zoznamkami, randením, pokusmi a omylmi. Skúste to s príučkou žien, ktoré už pri prvom stretnutí vedia oddeliť zrno od pliev.

Pozor na nesprávne sebavedomie

Michelle Jacob napísala niekoľko príručiek o randení. Jednou zo základných jej rád je vyhnúť sa mužom so sebavedomím, ktoré nie je vhodné na dlhodobé vzťahy. Problematických identifikuje mužov s malým sebavedomím, ale aj tých, čo sa tvária, že zjedli všetku múdrosť sveta. Prílišní nafúkanci len preceňujú vlastné schopnosti, no nikdy neuznajú iný ako svoj názor. Muž s nízkym sebavedomím bude vždy patriť do kategórie mamičkin maznáčik, na ktorého sa príliš nedá spoľahnúť. Obe charakteristiky spoznáte často už z úvodného rozhovoru a nemusíte strácať ďalej čas.

Servírujte hodnoty

Reči o počasí sú stratou času v každej konverzácii a obzvlášť v takej, kde chcete o druhom človeku niečo vysondovať. Preto Michelle Jacob radí už na prvom rande vytiahnuť vaše životné hodnoty, ciele a to, čo je pre vás prioritné. Napríklad aj pohľad ne geospoločenské témy. Pretože podľa Michelle nemá zmysel strácať čas s niekým, kto je z úplne iného myšlienkového spektra ako vy. To nikdy neskončí dobre, aj keby mal dotyčný tie najkrajšie oči na svete.

Dajte si čas

Nie je dobré, ak z vás už po prvom stretnutí vidí, že je na koni. Pokojne mu dajte pár dní vychladnúť. Prečo? Pretože muž, ktorý za to stojí, nebude ani príliš hŕ, ani príliš dotieravý, ale na druhej strane nebude k vám voliť ani ľahostajný prístup. Je dobré nechať čas, aby sa prvotné dojmy rozležali. Zo správania medzi dvoma rande, kde nebude ešte isté, či ho chcete, zistíte veľa. Aj to, či má sklony žiarliť, je príliš nátlakový až násilný, alebo výbušnej povahy, keď mu trošku brnknete na city.

So sexom počkáte

Dnes je sex vnímaný často skoro ako samozrejmosť a žiaľ, niektorým mužom stačí, že sa so ženou pomilujú a tým okamihom o ňu stratia záujem. Ak sa chcete vyhnúť sklamaniu, so sexom počkajte. Pokojne si užite intímne chvíle, ale priamy sex je vhodné odložiť až do chvíle, kým si budete istá, že sa zaujíma o vás a nielen o to, aká ste tam dole.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #trpezlivosť #zoznamka #randenie #sebavedomie #dlhodobý vzťah #životné hodnoty

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...