Znamenia zverokruhu, v ktorých sa rodí najviac manipulátorov!

Sú ľudia, ktorí majú schopnosť manipulovať svojimi partnermi a priateľmi vo svoj prospech. Obzvlášť tieto znamenia zverokruhu sa nebránia ovplyvňovavať druhých a manipuláciou si ich získať na svoju stranu.

31.05.2019 11:00
Spoznali by ste manipulátora? Foto:
Sú ľudia, ktorí majú schopnosť manipulovať svojimi partnermi a priateľmi vo svoj prospech.
debata

Škorpión

Škorpión pôsobí skôr pokojne a rezervovane, no hlboko v ňom sa nachádzajú manipulatívne „žilky“. Vo vzťahoch a v priateľstve môže ukázať svoju pravú tvár a obrátiť sa proti vám. Preto treba byť opatrní a dobre si rozmyslieť, čo osobe, narodenej v tomto znamení, zverujete.

Lev

Je notoricky známe, že lev je rád stredobodom pozornosti. Všetko sa musí točiť okolo neho. Aby to tak stále bolo, častokrát ide aj cez mŕtvoly a neváha manipulovať svojím okolím vo svoj prospech. Využíva slabé stránky iných na dosiahnutie vlastných cieľov – vtedy sú mu priateľstvá a iné partnerstvá úplne ľahostajné!

Ryby

Predovšetkým v partnerskom vzťahu vedia byť ryby extrémne manipulatívne. Často predstierajú, že sú tu vždy pre druhých, no potom ich využívajú vo svoj prospech. Ľudia, narodení v tomto znamení sú často a radi v role obete – oni si ju priam užívajú. V partnerstve je to práve ryba, kto udáva tón.

Blíženci

Namiesto toho, aby prevzali zodpovednosť, obviňujú ostatných. Majú extrémny talent prekrúcať reči druhých a manipulovať nimi bez toho, aby si to uvedomovali. Tak odvracajú pozornosť od svojich neistôt.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priateľstvo #vina #obeť #manipulácia #zverokruh #blíženci #cieľ

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...