Nuda v posteli? Poďte to zmeniť už dnes večer!

Nudný sex je ako prekliatie. Ak je to len rutina na vybitie libida, nebude posilňovať vzťah, ani pestovať potešenie.

23.05.2019 17:00
sex, milovanie, intimity Foto:
Spravte si z milovania zábavu.
debata

Bude to len bežná partnerská činnosť ako umývanie riadu, či varenie. Poďte vyhnať nudu z perín a užiť si slasti horúcich nocí. Skúste to už dnes večer.

Nuda útočí

Jordan Gray je sexuálny kouč, ktorý sa v Amerike preslávil tým, že aj párom po mnohých rokoch spoločného života poradil, ako si okoreniť posteľné dobrodružstvo a pritom si nemusíte natiahnuť svaly, ani ísť na drahý kurz tantry. Všetko čo na to potrebujete, máte doma. Plus vaše dve telá.

Začnite sebeckými potrebami

Jordan Gray si nedáva servítku pred ústa a keď k nemu príde dvojica na párovú terapiu, pretože spoločnými silami nevedia poraziť nudu v posteli, dá im radu, byť egoistami. To znamená myslieť na svoje potreby, túžby, fetiše, uspokojenia. Tvrdí, že je mnoho párov, ktoré nepoznajú sexuálne chute a predstavy toho druhého vo vzťahu. Preto hovorí, snažte sa vyhovieť sebe. Nuda je razom preč. Veď určite viete, čo by ste možno už dnes večer chceli… Tak smelo do toho. Žiadne predsudky.

Skúste sex v inom čase

Máte obvykle sex po zotmení, alebo keď ste už večer spolu pred spaním? Zmeňte to. Pomilujte sa ráno. Prípadne tajne v kúpeľni, ak sú doma deti. Vymeňte si časový harmonogram milostných hier. Malá zmena, ale veľké veci spraví s vašim potešením.

Kúpte si hračku

V každom dospelom človeka je kus dieťaťa, ktoré sa rado hrá. A hrať sa so sebou navzájom je super, no ak máte k tomu aj hračky, môže to byť ešte zaujímavejšie. Jordan Gray tvrdí, že nie je podstatné ako drahá alebo komplikovaná hračka sa medzi vás dostane. Ide o ten moment okamžitého obohatenia, zážitku, zábavy, novej formy dráždenia. No uznajte, dá sa potom nudiť?

Spravte si sex vtipným

Nie je to žart. Netreba milostné aktivity brať tak vážne. Pokojne môžete použiť vtipné kostýmy, zasmiať sa jeden na druhom. Spraviť si sami zo seba zábavu. Jordan Gray považuje toto za veľmi dôležitý aspekt vylepšenia vzťahu aj sexu. Brať sa príliš vážne neradí nikomu. Ani v posteli. Smiech odbúra stres a zrazu je všetko veselšie a krajšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #libido #zmena #túžba #sexuálne pomôcky #zábavné milovanie

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...