Žena v znamení blížencov: Vie, ako zvádzať

Na úvod si treba uvedomiť, že blíženci sú vzdušné znamenie, spolu so znamením vodnára a váhavými váhami. Sú to znamenia intelektuálne, ktoré neprežijú bez rozhovorov.

24.05.2019 12:00
blíženci Foto:
Žena v znamení blížencov.
debata

S hlavou v oblakoch

Čiže, v skratke sa dá povedať, že blíženci sú opakom býka, ktorý si „vystačí“ s pozorovaním života, zahĺbený, v tichosti, užíva si všetko, čo mu život ponúka, ale na rozdiel od ohnivých znamení, je stále nohami na zemi, neznáša adrenalín, neriskuje zranenia. Preferuje istoty. Ženy v znamení blížencov sú iné, stále majú hlavu v oblakoch, ale nie sú také „snivé“ ako rybičky.

Rada klebetí

Intelekt je ich silnou stránkou a na tej stavajú. Tieto ženy si rady priťahujú múdrych mužov, nezvádzajú ich, nechcú ich na jednu noc. Idú na to oveľa zložitejšie, ide im o to, aby si muža udržali pri sebe dlhšie. V takom prípade dobre vedia, že musia mať spoločné témy, rovnaké názory, chcú klebetiť, nielen s kamarátkami, ale aj so svojím partnerom. Toto je pre ne prvoradé.

Šikovná v konverzácii

Rozhovorom sa toho dá dosiahnuť veľa. Ženy v znamení blížencov vyrazia na prvé rande na kávičku. A tu sa ukážu – nie v tichosti v kine, ani na tenise či náročnej turistike. Kávička, na ktorú má muž hodinku, sa častokrát pretiahne na niekoľko hodín a na vystriedanie niekoľkých podnikov. Pretože tieto ženy sú vtipné, zbehlé a šikovné v konverzácii. Jednoducho, vedia, ako na to!

Veľa poznať, neskôr neľutovať

Ak by sme sa však vrátili k prirovnaniu so znamením býka, toto znamenie nepatrí k najvernejším. Nehovorme o sexe – tieto ženy nevydržia dlho s jedným mužom a kým nájdu toho pravého, vystriedajú ich neúrekom. Chcú toho poznať veľa a neskôr neľutovať. Podobné je to aj s ich záujmami – odmalička skúšajú všetko možné a všetko ich o chvíľu omrzí. Ostanú tam, kde nájdu slobodu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #Sloboda #intelekt #znamenie blíženci

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...