Ako získať bývalého späť a nevyzerať zúfalo

Po rozchode sa občas stane, že si jedna alebo druhá strana uvedomí, že to v čom žili, nebolo tak zlé. A ani zďaleka partner nebol tak nevľúdny.

19.05.2019 16:00
romantika, rande, láska Foto:
Zo zakopávania sporov môže vzniknúť nové pokračovanie vašej spoločnej cesty.
debata

Chceli by ste ho nazad, ale napriek tomu nevyzerať ako tá, čo príde kolenačky. Existuje na to istý recept „starých“ materí.

Nechajte ho prísť samého

Jillian Yuhas sa dlhé roky ako terapeutka venuje nielen lepeniu starých vzťahov, ale aj situáciám, kedy ženy chcú získať nazad svojho partnera či už po rozvode, nevere, nezhodách. Tvrdí, že to je možné. Prvým korkom je prestať mať okolo seba obranné hradby. Ak ste stále v kontakte, stačí, že nebudete ako kameň. Odpoviete na pozdrav, na správu k meninám, či narodeninám, jednoducho nebudete ignorovať partnerove snahy nenechať minulosť za hlavou. Toto je najľahšia a najspoľahlivejšia cesta, ako rozvinúť návrat partnera a pritom máte v rukách aj tromfy, že to nie ste úplne vy, ktorá ho láka, ale ste tou, čo mu dá možnosť návratu.

Vezmite ho ako seberovného partnera

Aj v prípade, že partner sa odmlčal, ostáva možnosť pritiahnuť ho spať so vztýčenou hlavou. Jillian Yuhas v tomto prípade radí, že si môžete spomenúť na aktivity, ktoré ste s partnerom mali radi. Okrem tých posteľných samozrejme. Spoločné výlety, šport, turistika, nejaké hoby. Tak ho pokojne oslovte na tieto činnosti. Následne si môžete dať pár stretnutí a medzi nimi šancu aj na vzkriesenie lásky.

Spýtajte sa ho na minulosť

Jednou z možností ako zaceliť staré rany, je spýtať sa bývalého, ako vnímal váš vzťah. Možno aj on si už uvedomil, že to nebolo najhoršie, ale jeho zlaté obdobie jeho života. No a tak z neho môžete napríklad dostať slová, ktoré vám naznačia, že možno stačí objatie a môžete pokračovať tam, kde ste kedysi (nechcene) skončili.

Požiadajte o prímerie

Dvojice sa prirodzene málokedy rozchádzajú s bozkom na rozlúčku. A preto môžete spraviť aj prvý nenápadný krok smerom k nemu. Môžete mu napísať, zavolať, alebo si dať kávu s tým, že by ste chceli zakopať vojnovú sekeru. Prídu slová, úsmevy a zo zakopávania sporov tak ľahko vznikne napríklad aj nové pokračovanie vašej spoločnej cesty. Pritom neprídete s tým, že ho chcete naspäť, lebo bez neho neviete žiť. Hoci to možno tak cítite, partner to nemusí hneď vedieť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #návrat k ex #komunikácia #stretnutie #prímerie #spoločné aktivity

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...