Lekárka radí: takto dosiahnete orgazmus

Sexuologička Jenny Block sa venuje ženám, ktoré majú dlhodobo problém dosahovať orgazmus. Po dlhoročnej praxi odhalila návod, ktorý mnohým ženám pomohol dosiahnuť skutočne vrcholné sexuálne potešenie.

18.05.2019 17:20
Zvýšte si šance na viacnásobný orgazmus! Foto:
Zabudnite na starosti, jednoducho si užívajte len prítomnosť.
debata (1)

Poznajte svoju anatómiu

Je to absolútny základ. Jenny Block je prekvapená, koľko žien chce riešiť svoj problém, pritom samé nepoznajú svoje telo a to, čo im robí dobre. Je to akoby ste chceli vyriešiť rovnicu, ale nepoznali premenné. Preto radí experimentovať s vlastným telom, dotykom, dychom, tlakom, dráždením. Ak poznáte vlastné telo, je potom všetko omnoho jednoduchšie. Zahoďte hanbu, predsudky a skúmajte samú seba.

Spevňujte svaly panvového dna

Je to veľmi dôležité, nakoľko schopnosť ovládať svoje vaginálne svaly do veľkej miery určuje aj uspokojenie, ktoré môžete dosiahnuť. Pretože ak máte svaly tam dole ochabnuté, neviete ich kontrolovať. Neviete ich v správne chvíli kontrahovať a pracovať s nimi tak, aby ste aj sama prispela k tomu, že sa dopracujete pri milovaní k orgazmu. Neoplatí sa všetko nechať na partnera, ak začnete využívať svaly panvového dna pri milovaní, sama zistíte, ako to vie pomôcť rozkoši.

Kašlite na hodinky

Mnohé ženy zachváti panika, ak nedosiahnu vyvrcholenie v ich stanovenom čase. A práve to ešte viac znemožní uvoľniť telo a dosiahnuť orgazmus. Jenny Block, preto radí. Zabudnite na hodiny. Nie je dôležité, či dosiahnete orgazmus za desať minút alebo za pol hodinu. U každého je to iné. A ak partner nestíha vášmu časovému rámcu? Nič sa nedeje, upokojiť vás môže aj inak ako milovaním a navyše, vždy je možnosť predĺžiť čas aktívnej predohry.

Vychutnávajte si prítomnosť

Orgazmus sa začína v hlave, určite nie „tam dole“. Preto ak chcete plné uspokojenie, nevpustite do myšlienok nič iné ako prežívanie rozkoše. Zabudnite na všetko. Na zodpovednosť, starosti, aj to, že nemáte orgazmus. Začnite si jednoducho užívať len prítomnosť, partnera, pocity a ich stupňovanie a ani si neuvedomíte, ako sa potešenie vystupňovalo až na nevydržanie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #intimity #orgazmus #rozkoš

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...