Najbláznivejšie miesta na sex: Kde si užívala Jennifer Lopez či Chrissy Teigen?

Hovorí sa, že intímnemu životu párov rozhodne prospeje čas od času zakúsiť nejaký úlet. Najčastejšie je to zmena miesta alebo nejaký poriadne adrenalínový sexuálny zážitok.

17.05.2019 07:00
debata
Modelka Chrissy Teigen a jej manžel John Legend. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Chrissy Teigen a jej manžel John Legend. Modelka Chrissy Teigen a jej manžel John Legend.

V tomto smere určite môžu ako inšpirácia slúžiť mnohé známe celebrity. Hoci o svojom súkromí zvyčajne mlčia, niektoré sa neváhajú podeliť aj o tajné momentky zo sexuálnej sféry. Americký portál JustJared.com nedávno zverejnil zoznam najbizarnejších miest, kde si známe tváre užívali sexuálnu aktivitu. Chcete sa inšpirovať? Nech sa páči!

Ashley Graham

Kyprá modelka je už niekoľko rokov šťastne vydatá a už dávnejšie priznala, že so svojou polovičkou majú intenzívny sexuálny život. Najmä, ak sa vidia po týždňoch práce. Najnetradičnejšie miesto, kde mala dvojica údajne spolu sex, bol oceán. A aby toho nebolo málo, udialo sa to na Silvestra.

Americká topmodelka Ashley Graham. Foto: Reuters, SHANNON STAPLETON
Americká topmodelka Ashley Graham v kreácii Cushnie. Americká topmodelka Ashley Graham.

Charlie Sheen

Poriadne divoký život má za sebou herec Charlie Sheen a tak asi nikoho neprekvapí, že aj jeho zážitky sú celkom divoké. Jeden sexuálny údajne absolvoval vo výťahu v Eiffelovke. Otázne len je, ako je možné, že tam bol iba on a jeho partnerka. Jedine, že by nebol…

Jennifer Lopez

Speváčka má slušný zoznam partnerov a zdá sa, že aj nečakaných sexuálnych dobrodružstiev. Jedným z nich bola vraj súlož priamo na balkóne. Hviezda však nešpecifikovala, s kým ju absolvovala, ani či to bolo v noci, alebo počas dňa.

Michael B. Jordan

Herec známy zo série Creed sa priznal k tomu, že ako mladší musel nájsť miesto na súkromie počas randenia s dievčatami. Priznal sa k tomu, že sex mal dokonca aj v kine. Nie je však jediný. Rovnaký zážitok priznala v dávnejšom rozhovore aj televízna celebrita Kim Kardashian.

Gerard Butler

Herec z hitu 300 je zjavne milovník prírody. Už dávnejšie sa moderátorovi Andymu Cohenovi pochválil v jeho talk-šou, že raz zažil súlož priamo na sopke. „Bolo to poriadne horúce,“ uviedol vtedy s humorom. Rovnako však údajne zažil aj milovanie s partnerkou na ľadovci a to vraj taká skvelá skúsenosť nebola. „Zadok mi primrzol k ľadu, nebola to žiadna sranda,“ komentoval vtedy Butler.

Bývalý športovec Alex Rodriguez a jeho... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Bývalý športovec Alex Rodriguez a jeho partnerka - speváčka Jennifer Lopez. Bývalý športovec Alex Rodriguez a jeho partnerka - speváčka Jennifer Lopez.

John Legend a Chrissy Teigen

Známi manželia a rodičia dvoch detí rozhodne nie sú žiadne „béčka“. Sex si raz vyskúšala priamo v lietadle, keď leteli prvou triedou do Thajska, odkiaľ Teigen pochádza. „Dokonca sme sa ani neskryli do kóje, boli sme len pod dekou. Mám pocit, že by sme za to mali dostať nejakú cenu,“ uviedla modelka pre Cosmopolitan.

Jenny McCarthy

Herečka a niekdajšia playmate si raz užila sexuálny styk vo Veľkom kaňone v USA. Alebo lepšie povedané neužila. „Na zemi je kopa skál a lezú tam škorpióny, je tam špinavo a teplo. Takže to bol najdivnejší a asi aj najhorší sex môjho života,“ uviedla McCarthy.

A čo vy? Máte nejaký netradičný sexuálny zážitok? Podeľte sa s nami o ne v debate.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #zmena #priznanie #pár #dvojica #zážitok #celebrity

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...