Ako ho pobozkať tak, aby na vás nikdy nezabudol?

Bozky milujeme všetci. Muži aj ženy. No nie každý sa vie bozkávať s nezabudnuteľným dojmom.

10.05.2019 11:00
láska, vzťah, bozk Foto:
Ak chcete z bozku spraviť dokonalý zážitok, dajte si záležať.
debata

Verte či nie, umenie bozkávania vie mužovi popliesť hlavu tak dokonale, že na vás nikdy nezabudne. A v tom lepšom prípade s vami aj navždy ostane.

Autentickosť

Buďte pri bozkoch tou, ktorou chcete byť s partnerom. Žiadna hra, ale prirodzenosť. Sean Jameson je sexuálny kouč a všimol si, že ako muži tak aj ženy sa často sťažovali, že z partnera pri bozkoch necítili úprimnosť. Buďte úprimná a skutočná. Prirodzenosť pri bozkoch víťazí.

Pripravte sa vopred

Pusa na privítanie, na dobré ráno, len tak cez deň žiadnu špeciálnu prípravu nepotrebujú. No ak chcete z niečoho spraviť dokonalý zážitok, dajte si záležať. Skvelý je lesk na pery, čisté zuby, prípadne príjemná chuť v puse a vláčne pery. Partner si takéto veci vychutná rád všetkými zmyslami.

Bozkávajte sa telom

Toto je veľmi dôležité a verte, že ak to raz aplikujete, aj vám sa bude páčiť, keď aj partner na revanš zapojí telo. Čo to znamená? Spojte nielen pery, ale aj ruky, telá, brušká. Môžete sa zvodne vlniť, hladiť navzájom. Dalo by sa povedať, že sa nebudú bozkávať len vaše ústa, ale aj prsty, hrudníky, nohy, skrátka akosi tomu bozku prepadnete celí.

Meňte polohu hlavy

Je to potom ako erotický tanec a pridáva to vášni. Zmeny polohy hlavy sú tak trochu predobrazom zmien pri milostných aktivitách. Je to pečať vášne, hravosti a ak aj partner zareaguje a nebude strnulý, je to krásny zážitok, pri ktorom zistíte, že ste skutočne ohniví.

Stupňujte intenzitu

Ľudia sa obvykle bozkávajú od skusmého kontaktu až po vášnivé bozky. Ale ak to chcete skutočne excelentne, tak zabudnite na túto jednosmernú jazdu. Začnite pomaly a prejdite k vášni, potom môžete zasa spomaliť a jemne sa dráždiť akoby priateľskými dotykmi pier, potom opäť pridajte intenzitu. Meňte skrátka vášeň pri práci pier aj jazyka a partner vám sám povie, že sa bozkávate ako jednotka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bozk #intimity #vášeň #erotika #prirodzenosť

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...