Ráno, popoludní aj večer. Čím vás očarí sex v jednotlivých fázach dňa?

Mnoho ľudí sa zvykne milovať len v istom preferovanom čase. A preto, že zvyk je železná košeľa, ukracujú sa o benefity, ktoré má milovanie počas rôznych fáz dňa. Vyskúšajte aj vy zmeniť milostné hodinky a do života si prinesiete nové potešenie.

08.05.2019 12:00
sex, vzťah, intimity, láska Foto:
Ráno si užite krásne chvíle s milovaným partnerom.
debata

Milovanie ráno

Je to milovanie, ktoré je rýchle, dynamické, spontánne. Je to milovanie, ktoré vás nakopne do dňa. Pretože sex ráno to nie je len o endorfínoch, krátkom kardiu, ktoré vás prebudí, ale aj o tom, že si užijete krásne chvíle s milovaným partnerom. S tým pocitom sa následne ide ľahšie do práce aj sa pohodlnejšie zvládajú stresové situácie. Milovanie po zobudení je jednoducho jedna z najkrajších ciest, ako si spraviť skvelý deň.

Milovanie doobeda

Je veľmi zaujímavé a oplatí sa ho vyskúšať hlavne cez víkendy, dovolenky, sviatky. Dáte si spoločné raňajky, sprchu a môžete sa oddávať oddychu. Je to krásny pocit, keď môžete všetko a nemusíte nič. Je úžasné sa vtedy s partnerom pritúliť. Milovanie doobeda je skvelé, pretože už to nie je len o rýchlom sexe po prebudení. Je to láskanie bez zhonu, dokonca s prirodzeným svetlom, ktoré dá vašej sexualite úplne iný rozmer, ako keď budete svietiť žiarovkou alebo sa milovať potme.

Popoludní

Je niekedy úžasné si spraviť nielen romantickú večeru, ale aj romantický obed. Navyše je to skvelá príležitosť prejsť od stola do postele, pretože aj keď raňajky a večere jedáva dnes čoraz menej dvojíc spoločne, tak práve obed je jedlom, ktoré si často doprajú v rovnaký čas. Milovanie po obede je skvele strávený čas siesty. Práve po obede môže byť najdlhšia predohra, kde budete jeden pre druhého ako sladký dezert. Môžete sa ochutnávať, hladkať, užívať si zmyselnosť. Milovanie poobede bude pomalé, uvoľnené, podporené plným žalúdkom. Prakticky vždy je lepšie oddychovať po obede s niekým a nahým, ako sama pod dekou.

Večer

Najčastejší čas, kedy sa ľudia milujú. Má svoje čaro a určite netreba sex vo večerných hodinách opomínať. No treba milovanie absolvovať vždy ešte s dostatkom energie. Nie až v čase, keď únavou padáte do postele. Noc má svoju moc a hodí sa na objavovanie rôznych erotických praktík aj s temnejšou tematikou. Veď noc je pre ne skutočne ideálnym časom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #erotika #zmyselnosť #stereotypy

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...