Letné aktivity, ktoré neskutočne vylepšia sexuálny život

Jar a leto sú obdobia, ktoré prajú sexualite viac ako iné časti roka. Ak chcete svoj sexuálny náboj v partnerstve ešte vylepšiť, neohrdnite možnosti, ktoré teplé počasie ponúka.

04.05.2019 12:10
Milovanie pod holým nebom môže byť príjemným... Foto:
Milovanie pod holým nebom môže byť príjemným zážitkom.
debata (3)

Nahé opaľovanie

Nemusí to byť práve nudapláž, ak sa na to necítite. Nahá sa môžete opaľovať s partnerom kdesi na čistinke, ďaleko od ľudí, na chate alebo pokojne aj na terase. Rozložte si deku, vyzlečte sa a vnímajte slnečné lúče celým telom. Dotyk vám prospeje. Samotná činnosť je erotická, zmyselná, dokáže vás prebudiť k nepoznaným túžbam. Oddajte sa im a užite si spoločnú nahotu.

Nahá joga

Tento trend je veľmi moderný, erotický a dokonca sa cvičí aj v skupinách. Môžete si dopriať nahú jogu aj vo dvojici. Pozrieť si cviky na internete a pustiť sa do nich napríklad aj doma. Prečo bez oblečenia? Pretože je to vzrušujúce, pretože v lete ho potrebovať nebudete a aj preto, že v joge robíte mnoho polôh, ktoré môžu stimulovať vašu fantáziu aj erotiku. No a hlavne, mnoho cvikov sa vykonáva spoločne. Vďaka čomu prídete do kontaktu a joga tak môže byť príjemný strečing pred sexom.

Milovanie vonku

Človek je jednoducho súčasť prírody a neoklameme to ani častejšími návštevami obchodných centier. Vrátiť sa do lona prírody je pre dušu aj telo veľmi príjemné. Skúste si vyraziť na výlet mimo ľudí, na miesta, kde je príroda najživšou a panenskou. Sex v prírode osvieži ducha aj váš bežný sexuálny stereotyp. A ešte niečo. Aj v tom najmenej výraznom milencovi v spálni vie príroda prebudiť dravosť šelmy. Možno ani netušíte, čo sa vo vás skrýva, ak nedáte priechod aj prírode vo vás.

Spoločné kúpanie

Môžete ho absolvovať doma vo vani alebo pokojne aj niekde vo vodnej nádrži. Toto sa síce dá robiť aj počas zimy, hlavne v kúpeľni, ale nie je to ono. Je úplne iné, ak sa spolu osprchujete a vykúpete v letnej horúčave. Nemáte chuť sa okamžite zababušiť, ale dobre vám spraví ochladenie a objatie. Skúste si dopriať letné sprchy spoločne a sami uvidíte, ako sa obyčajné osvieženie podpíše na prehĺbení zmyselnosti.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #sexualita #intimity #jóga #milovanie #erotika #opaľovanie #zmyselnosť

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...