Muž v znamení býka je pôžitkár, miluje sex a šport

Znamenie býk je jedným z troch zemských znamení. Nie sú teda "vzdušní" - neradi vedú dlhé intelektuálne debaty a nie sú ani ohniví.

06.05.2019 13:00
muž v znamení býka, znamenie býk Foto:
Muž v znamení býka...
debata

Sadiť stromy, plodiť potomkov

Ako už naznačuje kategória, do ktorej sú astrológmi zaradení, radi „zapúšťajú“ do zeme korene. A teda, nie sú ani náhodou ako strelci, ktorí žijú „s hlavou v oblakoch“, kočujú a celý život sa premiestňujú z miesta na miesto (len výnimočne vlastnia nehnuteľnosti). Býk je pravý opak, chce vlastniť, sadiť stromy, plodiť potomkov. Neznáša zmeny, nielen v práci, ale ani na poli rodiny.

S plnou peňaženkou

Astrológovia toto znamenie označujú aj ako „fyzické“. Málokedy totiž veria veciam, ktoré sa nedajú overiť, vidieť, chytiť, spoznať. Zaujíma ich veda. Avšak zakladajú si na kráse, býci si vyberajú krásne a vášnivé ženy. Akosi automaticky priťahujú v živote zlatokopky, pretože peňaženka býka je málokedy prázdna. Od útleho veku ho vedie sen byť bohatým, veľa toho vlastniť.

Písať básne vám nebude

Býk nerád dlho filozofuje (ako vodnár s blížencami), toto nie je muž, ktorý vám, milé dámy, bude skladať básne, hoci romantika v sebe určite nezaprie. Pozor, ak ho žena podvedie, býk na rozdiel od barana, nezabúda, ale čo je horšie, ani neodpúšťa. Viac ako vysedávanie pri kávičke ho priťahuje fyzická aktivita. Má rád svoj život a rád si ho užíva. Miluje šport, jedlo a sex.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #zmena #romantika #znamenie býk #pôžitok

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...