Ste single a ste spokojná? Tak sa pripravte na lásku, príde čoskoro

Netreba očakávať, že do vášho smutného života prinesie vzťah všetky pozitívne emócie, ktoré vám chýbajú. O šťastie sa musíte postarať sama.

02.05.2019 15:00
smiech, žena, úsmev, zuby Foto:
Je skvelé, ak sa aj ako single cítite spokojná.
debata (4)

Ste single? A ste šťastná? Potom už single dlho nebudete. Ak ste totiž so svojím statusom single spokojná, láska si vás nájde skôr, ako vašu menej spokojnú single kamarátku.

Možno máte aj vy vo svojom okolí single kamarátku, ktorá sa silou-mocou nesnaží o vzťah a svoj aktuálny status si doslova užíva. Všetci muži sa točia okolo nej, pričom ona ani nemá záujem. A žena, ktorá je single, ale po vzťahu veľmi túži, zostáva mužmi nepovšimnutá.

V čom to tkvie? Práve v jednoduchom recepte – kto je spokojný so svojím životom a užíva si ho, ten okolo seba rozosieva pozitívnu náladu. Nepôsobí zúfalo, ani sklesnuto, nezaťažuje okolie svojimi neúspechmi v láske. Práve spokojné ženy sú pre mužov magnetom, ku ktorému ich to ťahá. Jasné, veď kto by si nechcel zaflirtovať s usmiatou single ženou? Pravidlo je jasné – až keď prijmeme to, že ste aktuálne bez partnera a dokážete z tejto situácie ťažiť, budete spokojné. Bez utápania sa a trápenia, či si niekoho v blízkej dobe nájdete.

Navyše, ak je niekto šťastný ako single, bude zrejme šťastný aj v novom vzťahu. Prečo? Logicky, pretože nehľadá v parnerovi niekoho, kto mu do života prinesie pocit radosti a šťastia. Oba tieto pocity vo svojom živote má. S partnerom sa však o ne bude deliť.

Naopak, kto je ako single nespokojný, utieka sa k predstave, že s príchodom partnera príde očakávané šťastie, radosť a všetky pozitívne pocity, ktoré v živote postráda. Takto však rovnica nefunguje a nešťastná single žena ako mávnutím čarovného prútika vo vzťahu šťastná nebude.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #single #partner #sebavedomie

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...