Znamenia, ktoré sa rýchlo zaľúbia a ľahko sklamú

Jeden vzťah za druhým a zakaždým presvedčenie, že tento je už "ten pravý". Opak je pravdou, všetko sa končí jednou obrovskou drámou.

02.05.2019 07:00
zlomené srdce Foto:
Sú znamenia, ktoré sa zaľúbia príliš rýchlo, odovzdávajú svoje srdce spontánne bez toho, aby príliš uvažovali.
debata

Tento scenár sa opakuje predovšetkým týmto piatim znameniam – zaľúbia sa totiž príliš rýchlo a ľahko, odovzdávajú svoje srdce spontánne bez toho, aby nad tým príliš uvažovali. Niekedy síce celkom pekná vlastnosť, nie však v prípade, keď nasleduje pád a sklamanie.

Váhy

Váhy patria k najvernejším znameniam. Milujú harmóniu vo vzťahoch a v ľuďoch vidia vždy to dobré. Len čo sa im však vo vzťahu trochu darí, automaticky vychádzajú z toho, že partner to vníma rovnako. Varovné signály rýchlo prehliadnu, o rozchode nechcú ani počuť.

Baran

Patrí k najväčším romantikom zo zverokruhu a dokáže sa novému človeku, ktorého ešte len spoznáva, úplne oddať. Myšlienku, že to nebude fungovať, si vôbec nepripúšťa. A práve preto sa stále a znova zraní.

Ryby

Ryby sú naivné a veľmi rýchlo začnú druhým dôverovať – častokrát, žiaľ, až príliš rýchlo. Zabúdajú sa pred sklamaním chrániť a preto sa často stáva, že majú zas a znova zlomené srdiečko.

Blíženci

Majú tendenciu rýchlo sa vo vzťahu zapáliť – a ich celý život sa točí už len okolo partnera. Nad tým, žeby táto rýchlosť nevyhovovala ich polovičke, sa vôbec nezamýšľajú, a preto sú často zranení.

Strelec

Strelci sú veľmi vášniví ľudia. Často sa ponáhľajú z jedného vzťahu do druhého. Jedným z dôvodov je, že nevedia byť dlho sami. Sklamanie býva často naprogramované, hneď, ako si všimnú, že partner to môže cítiť inak.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #zlomené srdce #vášeň #zaľúbenie #sklamanie #zverokruh

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...