5 vecí, ktoré robia z bežného sexu ten najlepší

Čo sa týka sexu, je to ako s jedlom. Môžete nasýtiť len pudy, prípadne si užiť dokonalý, úžasný, vášnivý, labužnícky zážitok.

17.04.2019 17:00
sex, milovanie Foto:
Spravte si predohru inak, ako ju poznáte bežne.
debata

Aj sex sa dá správne dochutiť, dokoreniť, ozdobiť, skrátka pripraviť a vychutnať na úrovni sexuálneho gurmána.

Empatia

Už do postele by ste si mali nastaviť myslenie, že obaja budete robiť to najlepšie pre toho druhého. Pretože to extrémne cítiť, či idete do postele s tým spraviť dobre sebe alebo sa navzájom potešiť. Postoj, keď chcete priniesť slasť tomu druhému je atraktívny pre mužov aj ženy. Ak sa človek ide do postele rozdať, je to úplne iný pocit. Navyše vaša rozkoš sa znásobí o rozkoš, ktorú spôsobíte partnerovi.

Pridajte živočíšnosť

Každý má v sebe sexuálne zviera. Ibaže niekto ho v sebe celý život dusí, aby pôsobil v posteli dokonale a slušne. Ale sex nemá byť slušný, nemá byť uhladený. Majú po ňom ostávať prepotené plachty a rozvŕzgané postele. Prebuďte v sebe tie najtajnejšie túžby, divokosť, vášeň, zabudnite na chvíľu na pravidlá slušného správania a ako sa hovorí, vypustite sexuálneho démona. Budete možno prekvapená, ako aj váš partner ocení takéto sexuálne nasadenie.

Chémia

Tá už rozhodne zafungovala, ak ste sa s niekým ocitli v posteli, ale môžete ju ešte vylepšiť. Prirodzená vôňa ženy a muža, to sú vône, ktoré milovanie vylepšia na podvedomej a pudovej úrovni. Vyhnite sa preto prehnanému parfumovaniu. To práve naopak môže sexuálny zážitok pokaziť. Stavte na príjemnú, čistú vôňu, možno len zvýraznenú trochou obľúbeného parfumu. Pozor, ten dať veľmi jemne a len na miesta, kde sa partner k nemu nedostane ústami.

Oddych

Úplne nesexuálna vec spraví sex naozaj najlepším. Neodkladajte milovanie na večer, na poobedie, na neskôr. Oddýchnite si, dobre sa vyspite a potom sa vášnivo pomilujete. Spoznáte to okamžite, aký je rozdiel v sexe, ak meliete z posledného, pretože už je po jedenástej večer lebo ste oddýchnutí a svieži napríklad po popoludňajšom spánku v sobotu.

Zmena predohry

Je jedno, či využijete nejakú drsnejšiu praktiku alebo naopak zabrúsite do nového odvetvia nehy, okúsite niečo z východných tradícií, zahráte si rôzne úlohy, skrátka spravte si predohru inak, ako ju poznáte bežne. To vás neskutočne navnadí na milovanie a uvidíte, že bude, aj keď bude rovnaké.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #intimity #oddych #milovanie #predohra #empatia #živočíšnosť #prirodzená vôňa

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...