V tomto veku je vyššia pravdepodobnosť nevery

Podľa nedávneho prieskumu sú tri vekové obdobia, kedy ľudia častejšie podvádzajú svojich partnerov.

16.04.2019 12:00
nevera, láska, problém, vzťah Foto:
Ľudia sa podvádzajú v každom veku, z rôznych dôvodov.
debata

Informácie pochádzajú z webovskej stránky Ashley Madison, kde sa zvyčajne registrujú ľudia, ktorí hľadajú aféru popri vzťahu. Webovská stránka analyzovala údaje 2099 členov, urobili s nimi rozhovor a výsledky svojho pozorovania filtrovali podľa vekových skupín. Otázka znela: V akom veku partneri najčastejšie podvádzajú svoje polovičky? Odpoveď: Tendencia je obzvlášť vysoká v troch vekových obdobiach.

30 až 39 rokov

32 percent opýtaných uviedlo, že mali prvú aféru medzi 30 a 39 rokmi. Keďže podľa Ashley Madison je priemerný vek prvého manželstva 28 rokov, naznačuje to, že prvé „chúťky“ na podvod vznikajú takmer bezprostredne po sobáši.

19 až 29 rokov

To, že táto veková skupina sa ocitla na druhom mieste, je logické, pretože väčšina ľudí, prihlásených na spomínanej stránke, je starších ako 30 rokov. Napriek tomu 28 percent ľudí uviedlo, že v tomto období boli neverní.

40 až 49 rokov

24 percent ľudí z tejto vekovej skupiny v tomto období podviedlo svojho partnera. Podľa webstránky to pravdepodobne súvisí s tým, že páry trpia klasickou „krízou stredného veku“ a svojím vzťahom sa cítia veľmi neistí.

Čo hovorí prieskum?

Ľudia sa podvádzajú v každom veku, z rôznych dôvodov. Dôležité je pokúsiť sa o úprimnosť. Pretože nie je nič horšie, ako keď na to partner/partnerka príde sám. A to sa stáva vo väčšine prípadov. Pomôcť môže aj to, ak sa budete od začiatku spolu rozprávať o tom, čo nevera podľa vás znamená. Pre niekoho je to už nevinný flirt alebo dokonca len pohľad na cudziu osobu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #manželstvo #podvod #nevera #flirt #aféra

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...