Spávajte nahá. Zlepší vám to sex aj mnohé oblasti života

11.04.2019 13:00
spánok - nahota - nahá žena v posteli Foto:
Spať nahý tiež prispieva k tomu, aby sme si zachovali mladosť.
debata (2)

Zima ustupuje a to je čas nielen nahodiť letné periny, ale napríklad sa zbaviť aj pyžama a nočnej košele. Spánok bez šiat dokáže zázraky. S milostným životom a tým to rozhodne nekončí.

Zlepšenie vzťahu aj sexuality

Vyzliecť sa zo šiat a vkĺznuť pod perinu v nahote, zlepšuje vzťah. Je úplne iné, ak sa k sebe s partnerom pritúlite v pyžame a pokožka na pokožku. Aj bežné objatie a bozk na dobrú noc sa tak veľmi ľahko môžu zmeniť na predohru. A to len vďaka tomu, že sa vzrušíte dotykmi nahých tiel. Ale k sexu ani prísť nemusí. Už len zaspávanie si v nahom náručí prehlbuje intimitu, dôveru, vzťah a príjemné pocity medzi vami.

Rýchlejšie zaspíte

Ak hľadáte spôsob ako zaspať rýchlejšie a efektívnejšie, tak šup von z pyžama. To sú zistenia Americkej spánkovej asociácie. Kľúčovým aspektom je v tomto prípade podľa štúdie zníženie povrchovej teploty tela, čo pomáha organizmu vydať sa efektívnejšie do ríše snov.

Zlepšíte zdravie vašej vagíny

Nie je to len o tom, že vám bude viac fajn, ale Doktor W. Christopher Winter tvrdí, že spávať v nahote má omnoho viac pozitív aj na intímne zdravie. Pretože spávať v bielizni je omnoho menej zdravé pre vaginálne prostredie ako spávať bez ničoho. Nemusíte si dávať nohavičky, ani body, či pyžamo. Pre prostredie a mikroflóru vašej pošvy sa pokojne môžete zriecť oblečenia. Ráno sa zobudíte tam dole sviežejšia.

Viac sebavedomia

Spávať nahý je spôsob, ako sa začať cítiť lepšie vo svojej koži. Je to o sebadôvere a budovaní pozitívneho vzťahu k sebe samej. Pretože ak sa máte tendenciu stále len zakrývať, môže to byť práve aj kvôli tomu, že nemáte pozitívny vzťah k vlastnému telu. Aj to môže zmeniť nahé zaspávanie. Začnete sa cítiť lepšie sama so sebou a následne aj s partnerom a pred ním.

Krajšie prebudenie

To, čo platilo večer, platí aj ráno. Pritúliť sa s partnerom telo na telo je príjemné prebudenie. Pomôže vám to spraviť nielen veselší štart dňa, ale aj veselší celý deň. V lete ideálne. Nezobudíte sa spotená, ale príjemne ovlažená napríklad aj s pohladením partnera.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #sexualita #intimity #spánok #vagína #sebadôvera #objatie

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...