Päť znakov, že on je ten pravý! Poznáte ich všetky?

Niekedy je pocit, že máte po boku toho pravého skutočne správny a niekedy ide len o domnienky. Preto je dobré pozrieť sa na vlastnosti, ktoré sa podľa odborníkov podieľajú vo významnej miere na tom, že partner pre vás bude celoživotným ideálom.

01.04.2019 09:00
manželstvo, vzťah, láska Foto:
Kedy je to partner na celý život?
debata

Silná nefyzická príťažlivosť

Deborah Roth pracuje ako poradkyňa na vzťahy už dlhé roky. Preto spoznala mnoho párov, ktoré sa rozpadli, aj takých, čo žijú spolu roky. A u mužov, ktorí sú označovaní ako tí praví, si všimla, že svoje partnerky extrémne priťahujú. Ale nie je to len zjavom. Je to ten pocit, že muž je pre ne zaujímavý. A neriešia vrásky, či brucho. Má charizmu a do istej miery má váš obdiv. To môže byť vďaka intelektu, správaniu, neidentifikova­teľnému fluidu. Ak toto nechýba, bude to skutočne láska, ktorá pretrvá.

Rešpekt názorov

Nemusíte so všetkým súhlasiť, ale viete sa rešpektovať. Pán dokonalý netrvá na tom, že musí mať vždy posledné slovo a veľmi rád príjme aj váš názor, ak je relevantný. A platí to rovnako, že vy si osvojíte ten jeho. Vie rešpektovať iný názor. Je to podľa Deborah Roth veľmi dôležitá pozitívna charakterová črta pána dokonalého.

Rozumiete si v otázke peňazí

Vôbec nejde o to, kto koľko zarába. Ten pravý nemá problém ak zarába viac, ale ani ak má menší príjem. Dôležité je podľa Deborah Roth vedieť peniaze správne rozdeľovať. Vedieť sa zhodnúť na prioritách, na tom, čo si chcete dopriať a čo nie. Pretože peniaze a otázka financií sú časté dôvody pre ktoré sa dvaja ľudia nevedia zniesť. A pritom vôbec nemusí ísť o finančnú núdzu. Len rozdielne postoje k tomu, do čoho sa peniaze investujú. Ten pravý chlap s vami nájde rovnovážnu cestu.

Myslíte na rodinu

Rodina je dôležitý artikel, ktorý do budúcnosti vzťah posilní alebo ho položí. Preto je dôležité mať s mužom rovnaké názory na budúcnosť. Či chcete alebo nechcete deti, prípadne koľko. Hoci sa názory môžu jemne korigovať, je dobré ak spolu plánujete a nehráte v tomto prípade za dve rozdielne strany.

Vie zvládať konflikt

Podľa Deborah Roth muži majú značné problémy riešiť konfliktné situácie. Ak máte však po boku chlapa, ktorý je viac racionálny ako len ten, čo búcha po stole, aby bolo po jeho, tak to je vlastnosť, ktorá sa často nevidí. A obvykle ňou disponuje práve chlap vhodný pre partnerský život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #konflikty #rešpekt #príťažlivosť #ideálny partner

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...