Muž v znamení barana nechce putá, chce voľnosť!

Silný, výbušný Mars - nech sa páči, predstavujeme vám vládcu tohto znamenia. A iný nebude určite ani muž, ktorý sa v tomto znamení narodil...

29.03.2019 15:00
baran, znamenie baran, aries Foto:
Muž v znamení barana.
debata

Výbušný, ohnivý

Na úvod spomeňme, že spolu s levom a strelcom patrí znamenie barana do skupinky ohnivých znamení. Sú to ľudia cholerickí, ktorí sa upokoja tak rýchlo, ako sa rozčúlia, ale majú aj neoceniteľné, dobré vlastnosti. Patrí sem priamočiarosť – povedia vám všetko na rovinu, ako to cítia, bez toho, aby vás strápnili pred ostatnými. Milujú pravdu a sú spravodliví – čo ich predurčuje na vynikajúcich šéfov.

Učí sa na vlastných chybách

Baran je veľký bojovník, nevydrží však bojovať s takým zápalom, ako jeho astrologický brat lev a častokrát sa vzdá a zapáli za iný cieľ – avšak nie tak často, ako muž v znamení blížencov. Až taký prelietavý zas nie je! Nezabúdajme však, že baran je neskutočne tvrdohlavý a skutočne sa učí na vlastných chybách. Tie si neváha aj niekoľkokrát zopakovať.

Chce voľnosť

S týmto mužom sa neuveriteľne ťažko konzultuje, nie je dobrý partner do debaty, je totiž panovačný, má svoju pravdu a ťažko prijíma iné názory. Ľahko vybuchne, vie byť zlý, agresívny a arogantný. Našťastie, rýchlo to vyšumí… Podobne, ako vodnár, ani baran neznáša „putá“, nerád sa žení a ak sa k tomu v živote odhodlá, trvá na slobode, aby ho žena neobmedzovala a neprenasledovala. Chce voľnosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oheň #znamenie baran #tvrdohlavosť

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...