Mali ste sen o tom, že vás partner podviedol? Čo to znamená?

Uf, našťastie to bol len sen. Ale prečo sa vám tak často sníva o partnerovej nevere?

25.03.2019 13:00
nevera, vzťah, problém Foto:
Nepríjemný sen o partnerovej nevere?
debata

Zobudili ste sa ráno s nepríjemným pocitom, ale napokon ste si po otvorení očí vydýchli – bol to len sen. V noci ste mali pred očami film, v ktorom vás partner podviedol. Nepríjemná noc, ešte horší sen. Možno vás počas dňa prenasleduje otázka, prečo sa vám niečo také sníva. Navyše, stále dookola.

Psychologička Lauri Loewenberg, ktorá sa dlhodobo štúdiu snov a ich významom venuje, uvádza takéto vysvetlenie: „Ak sa vám sníva o nevere partnera, znamená to, že vo vašom vzťahu máte značné problémy s komunikáciou.“ Vyplýva to aj z jej štúdie, do ktorej sa zapojilo 5 000 ľudí. „Ak máte takéto sny, ničí vás s najväčšou pravdepodobnosťou pocit, že sa vám od partnera nedostáva dostatok pozornosti. Túžite po väčšej starostlivosti a záujmu zo strany partnera, aby ste sa vo vašom vzťahu cítili istejšie a bezpečnejšie.“

Ak sa takéto sny opakujú, je na mieste porozprávať sa s vaším partnerom o tom, čo vo vzťahu postrádate, čo by vám pomohlo cítiť sa viac milovanou. Možno práve tieto sny dokážu váš vzťah zlepšiť, pretože vás „nakopnú“ k tomu, aby ste spolu viac komunikovali na intímnejšie témy týkajúce sa pocitov vás oboch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #nevera #sen #partner #komunikácia

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....