Status single? Pre tieto tri znamenia hotové utrpenie!

Pre niekoho prechádzka ružovou záhradou, pre iných hotové utrpenie (neviem byť sám!). Každopádne, aj stav single má svoje výhody... Toto sú však tri znamenia zo zverokruhu, ktoré ich nikdy neocenia.

26.03.2019 13:00
single, samotár, muž, domácnosť Foto:
Som single. Niekomu tento stav vyhovuje, inému práve naopak...
debata

Váhy

Váhy sú znamenie, ktoré bezpodmienečne potrebuje harmóniu. Najradšej by mali stále niekoho po svojom boku, netrávia radi večery sami doma, skutočne len výnimočne. Stav single robí týchto ľudí naozaj nešťastnými, obzvlášť, ak trvá dlho. Váhy sú vždy radšej medzi ľuďmi.

Blíženci

Aj blíženci sú tímoví hráči a radi spoznávajú nových ľudí. Status single sotva zvládnu, ak po svojom boku nemajú partnera, rýchlo sa cítia osamelo. Hoci dopriať si pauzu a sústrediť sa len a len na seba – to nie je zas až také zlé, ako to znie…

Vodnár

Ide asi o najkomunika­tívnejšie znamenie zverokruhu. Vodnári mimoriadne obľubujú dobrodružstvo a vo svojom voľnom čase najradšej oddychujú aktívne. Stráviť víkend len sám so sebou – to im nedáva zmysel, bol by premrhaný. To všetko sú jasné príznaky toho, že vodnár len s ťažkosťami obstojí v preňho náročnej skúške „single“. Tiež je, podobne ako váhy a blíženci, šťastnejší vo vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #single #osamelosť #zverokruh #dobrodružstvo

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...