3 veci, ktoré zabijú vzrušenie u chlapov! Dámy, toto prezradili oni sami

Je to rovnaké asi pre obe pohlavia. Každý z nás má slabosť pre pár konkrétnych vecí, vlastností či aktivít u opačného pohlavia, ktoré nás vzrušia, alebo nám imponujú. A rovnako aj takých, ktoré nás celkom odradia.

21.03.2019 13:00
sex, vzťah, intimity, problém Foto:
Čo dokáže chlapa odradiť? Zaručene aspoň jedna z nasledujúcich troch vecí!
debata (3)

Zvyčajne sú to ženy, ktoré kritizujú alebo rozoberajú mužov a to, čo sa im na nich znepáčilo. Ale silnejšia polovička ľudstva má tiež jasný pohľad na to, čím ju dokážu odradiť ženy. Samozrejme, neplatí to celoplošne, ale nedávno anketa odhalila, že v niektorých bodoch sa muži vzácne zhodujú. A vtedy je pravdepodobne budúcemu vzťahu odpískaný jasný koniec.

Keď sa žena zle bozkáva

Niektorí muži možno nepatria k fanúšikom bozkávania, ale tí, pre ktorých ide o prirodzenú a nutnú aktivitu v rámci intimity, si na ňom dávajú záležať. Hoci zvyčajne sa vraví o tom, že s bozkávaním majú problém muži, aj niektoré ženy sú v tejto aktivite skrátka nemotorné. Prípadne používajú techniky, ktoré sú pre opačné pohlavie vyrušujúce alebo likvidujú pocit vzrušenia.

Keď mužovi žena nevonia

Nemusí ísť zásadne o zápach. Niekedy skrátka platí, že aj vôňa, parfém, obľúbené telové mlieko, ale najmä telesný pach nezapasujú opačnému pohlaviu. V takom prípade je ťažké pomýšľať na nejakú ďalšiu budúcnosť vo vzťahu. Čo sa týka samotného pachu a potenia, mnoho mužov tvrdí, že im je príjemnejšie, ak má žena prirodzenú vôňu ako oblak parfumu okolo seba. Na druhej strane aj tu platí, že nepríjemná telesná vôňa je klincom do hrobu začínajúceho sa vzťahu.

Keď má žena strach z intimity, sexu a jeho techník a keď predstiera

Táto odpoveď asi neprekvapí – faktom je, že mužov odradí, ak im intímny kontakt so ženou naznačuje jej nechuť, či dokonca odpor k sexu alebo dotykom či niektorým technikám. Samozrejme, nemusíte byť hneď kňažka lásky, aby ste si získala mužské srdce – vždy záleží na dvojici partnerov, ktorí si navzájom musia sadnúť a mať podobne nastavené mantinely intimity. Ak sa však bojíte dotknúť penisu, zaryto odmietate orálny sex, či radosť zo sexu len predstierate (a on vás odhalí), je pravdepodobné, že mužská (partnerská) náklonnosť k vám klesne na minimum.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #muž #sex #vzťah #žena #Intimita #vzrušenie

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...