Okoreňte si milovanie magickou polohou. Viete, ktorá to je?

Je priam mystická, magická, je stále dávaná ako predobraz milostnej hry partnerov. Hovorí sa o nej všade, píše sa o nej, ale len máloktoré dvojice si ju naozaj užijú.

16.03.2019 16:00
láska, milovanie, sex, partneri, milenci Foto:
Kašlite na štýl a skúste to tak, ako vám to padne vhod.
debata

Hovoríme o známej polohe 69. Čo tak ju skúsiť obohatiť ju o triky, ktoré z nej spravia nielen rečový, ale aj skutočný zážitok.

Neberte sa až tak vážne

Veľa milencov polohu 69 aplikuje príliš striktne. Teda muž dole a partnerka na ňom. Pravda je však taká, že milovanie musí byť o zábave a nie o tom, či presne dodržiavate predpísané normy. Navyše pri väčšom výškovom rozdiele partnerov je klasika úplne nepohodlná. Preto kašlite na štýl a skúste to tak, ako vám to padne vhod. Môžete byť napríklad jemne vytočená do strany, alebo ležať na boku, pretože v tejto pozícii sa dokážete do seba zakliesniť viac a strácajú sa aj výškové rozdiely.

Skúmajte okolie

Sexuologička Carol Queen hovorí, že ak ste už obaja smerovaní ku genitáliám partnera, stojí za skúšku venovať sa aj ich okoliu. Či už ide o oblasť sedaciu alebo napríklad o hrádzu. Vnútornú časť stehien. To všetko sú priestory s množstvom erotogénnych zón. Je dobré ich nevynechávať a skúmať, dotýkať sa a hladkať navzájom. Tak to už nebude len o monotónnej stimulácii, ale o poznávaní tiel v omnoho širších podobách rozkoše.

Meňte spôsoby dráždenia

Môžete používať jazyk, pery, prsty, nechty. Môžete využívať aj tlak, alebo naopak ťahanie. Je mnoho možností, ako sa osmeliť a prekročiť to, čo bežne vyzerá len ako klasická milostná rutina. A nezabudnite. Pretože si robíte príjemné pocity navzájom, zmeny rytmu inšpirujú aj partnera, aby bol okamžite kreatívny aj k vám.

Použite hračky

Erotické hračky už dávno nie sú výsadou osamelých. Práve naopak. Máte pri tejto polohe obvykle voľné ruky, aby ste sa napríklad vibrátormi alebo aj pierkami, či kožušinkami mohli venovať okoliu partnerovho rozkroku a on na plátku vám. Rozšírite si tak túto polohu o množstvo pocitov a garantujeme, že sa stane vašou obľúbenou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy #dráždenie #erotické hračky #poloha 69

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...