Žena v znamení barana: Tvrdohlavá, netrpezlivá a odvážna bytosť!

Medzi kľúčové slová, podľa ktorých ľahko spoznáte ženy, ktoré sa narodili v tomto ohnivom znamení, patrí výbušnosť, dominancia, priamočiarosť a spravodlivosť.

21.03.2019 09:00
debata
Žena v znamení barana. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie baran, baran Žena v znamení barana.

Muži to s ňou nemajú ľahké

Muži, ktorí dobývajú srdcia baranov, to naozaj nebudú mať ľahké, mnohí to dokonca vzdajú. A to aj po tom, keď prekonajú svoj strach z týchto „stíhačiek“, čo je vlastne test odvahy. Ak sa muž z akéhokoľvek znamenia zaľúbi do ženy-barana, musí sa pripraviť na boj o moc. Táto žena má totiž sklony k rozkazovaniu, chce byť hlavou rodiny a vyhovuje jej preto pasívny muž, tzv. „pod papučou“.

Hlučná, extrovertná a odvážna

Planéta Mars, ktorá vládne tomuto znameniu, dodáva týmto ženám priam mužskú odvahu. Často sú nielen hlučné a extrovertné, ale vôbec nemajú zábrany. (Veľa mužov utečie). Ony nedbajú osloviť muža, ktorý sa im páči, nie je im cudzie byť iniciatívnymi. Zaujímavé tiež je, že priťahujú zamotané príbehy, mohli by písať knihy, boli by dobrými spisovateľkami!

Čo na srdci, to na jazyku

Podobne, ako ženy v ohnivých znameniach lev a strelec, ani barani nemajú radi prehry. Naopak, ťažko ich znášajú. Avšak na rozdiel od leva, ktorému prehra dodáva silu ešte viac zabojovať, baran sa častokrát vzdá. Škoda! Tieto ženy nie sú slabé, ale sú zato priamočiare, pravdovravné, spravodlivé („čo na srdci, to na jazyku“), sú neskutočne empatické a dávajú najavo svoje emócie.

Nerada klebetí

Ďalšou spoločnou charakteristickou črtou týchto ohnivých žien je netrpezlivosť a tvrdohlavosť. Sú však dobrými matkami, dávajú deťom hlavne to, čo ony v živote potrebovali najviac – slobodu, a to vo všetkých smeroch. Podporí ich vo všetkom, v čom vynikajú. Astrológovia tiež poukazujú na to, že barani neradi klebetia. Nemajú to za potreby – hovoria všetko priamo, bez okolkov a najradšej medzi štyrmi očami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehra #odvaha #emócie #znamenie baran #dominancia #rozkaz

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...