Večer v erotickom duchu rýchlo a jednoducho

Premýšľate nad tým, ako si okoreniť večer a spraviť z vyhliadky na bežný deň nezabudnuteľný erotický zážitok? Pár inšpirácií vždy padne vhod.

15.03.2019 17:00
sexi učiteľka, erotika, fantázia Foto:
Hrajte sa a váš sexuálny život to obohatí enormnou dávkou vzrušenia.
debata

Nežnosti pri jedle

Ako rozlíšiť romantickú večeru od tej bežnej? No napríklad tak, že sa pri nej s partnerom na seba usmejete, podáte si pohár, tanier, prípadne si vložíte sústo do úst a pritom sa pohladíte. Nemusíte mať ani kaviár a ustrice. Niekedy stačí len syr, pohár vína, trochu ovocia, ktorým sa môžete navzájom kŕmiť. Ak keď kvapne trochu sladkej šťavy na pokožku, dá sa predsa utrieť aj bozkom a vášeň sa začína.

Pozrite si fotky z minulosti

Nie je nič v televízii alebo vás nebaví stále pozerať na tie isté reklamy? Vytiahnite fotky, prípadne fotorámiky, listujte si fotkami v mobile… Skrátka vráťte sa v spomienkach do obdobia pekných chvíľ, romantických výletov a zamilovaných okamihov. Stačí pár desiatok minút a spomienky vás oboch naladia na rovnaké pocity ako ste mali vtedy. A odtiaľ už nikdy nie je ďaleko k vyzliekaniu.

Pozrite si erotický film

Prípadne to môže byť aj niečo tvrdšie podľa vašej chuti. Je vcelku dokázané, že erotiku pozerajú ako zadaní muži, tak aj ženy. No obvykle sa týmto zmyselným pôžitkom oddávajú sami. Čo tak konečne prelomiť ľady a skúsiť to spoločne? Počiatočný ostych veľmi rýchlo vystrieda vzrušenie. Vyskúšajte.

Roleplay Ideálny spôsob ako si vytvoriť niečo z ničoho. Ako je to možné? Stačí s partnerom nadhodiť, že by ste si dnes mohli niekam vyraziť. Napríklad na prechádzku, na večeru, možno len do kúpeľne, ale zoberiete na seba pozíciu niekoho iného ako ste obvykle. Čo to v praxi znamená? Vy môžete byť učiteľka, šéfka, kuchára, čašníčka, ktokoľvek. On môže byť zákazník, údržbár, masér, neznámy, ktorý vás osloví v parku. Hrať sa môžete na milión spôsobov a verte či nie, ak sa do úloh vžijete, váš sexuálny život to obohatí enormnou dávkou vzrušenia. Navyše k množstvu úloh nepotrebujete ani kostýmy, stačí len chuť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #erotika #romantika #nežnosti #roleplay

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....