Bozky, ktoré musíte vyskúšať. Vylepšia predohru aj vzťah!

Dať si pusu je vo vzťahu dvoch ľudí jedna zo základných činností, ktoré nemožno opomínať. Práve spojenie pier má na vzťah veľmi pozitívny vplyv.

14.03.2019 17:00
sex, vzťah, intimity, bozky Foto:
Aj dominantnejší muži sa radi nechajú opantať nežnosťami.
debata

Aj pri bozkávaní sa však dajú variovať rôzne polohy, s ktorými to nebude len o bozkoch, ale o celkovom potešení.

Plece pri pleci

Ste spolu v kine, v mestskej hromadnej doprave, stojíte autom v zápche. Osviežte si tieto chvíle letmým bokom na líce. Ak ste plece pri pleci, je to ideálna východisková pozícia, aby ste sa navzájom prekvapili bozkom. Je to milé, je to láskyplné a chvíle čakania si namiesto namrzeného výrazu osviežite príjemnou chvíľou a úsmevom.

Pobozkanie ramena

Toto je skôr mužská parketa, ale môžete začať aj vy, ak mu napríklad pri tanci položíte hlavu na rameno a dáte bozk na krk. Partner sa potom nad vás skloní, pobozká vám krk, rameno, aj líce a navzájom sa takto obdarujete pozitívnym pocitom z telesného zblíženia.

Poďte hore

Je to super, ak ste spolu a nemusíte sa vždy milovať. Sama viete, že sex niekedy nepotrebujete. Že stačí byť spolu, v objatí, maznať sa a bozkávať. Ukážte aj partnerovi, že to môže byť krásne. Ľahnite si na neho, doslova ho vtlačte do sedačky alebo postele a začnite ho bozkávať. Na pery, na krk, tam kde to má rád. Budete chvíľu šéfkou bozkov a verte, aj dominantnejší muži sa radi nechajú opantať nežnosťami.

Iba jazykom

Tak ako poznáme bozky iba perami, tak je fajn si zaexperimentovať aj bozkami iba na báze jazyka. Sú veľmi vzrušujúce, ale nie sú to klasické francúzske bozky. Obaja sa navzájom dotknete iba jazykmi. Špičkou prejdete po jeho špičke alebo zájdete aj hlbšie. Pery nezapojíte. Takéto bozky sú hravé, ale extrémne vzrušujúce. Hodia sa do svižnejšej predohry.

Keď to nemôžete vydržať

Sú to také tie filmové bozky. Po stretnutí sa na seba dvaja ľudia vrhnú a s vášňou sa bozkávajú tak, akoby sa mali zjesť. Na zem hodia tašky, ani sa nevyzlečú a vášnivo sa do seba „zahryznú“. Lenže nemusí to byť len filmová scéna o návratoch po dlhej dobe. Pokojne to môžete spraviť aj vtedy, ak len prejdete z kuchyne do obývačky, prípadne sa partner vráti z práce. Dajte do bozkov vášeň a uvidíte, ako si ich užijete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #vášeň #predohra #bozky #nežnosti

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....