Experti radia: Ak toto robí chlap na rande, nikdy si ho neberte za muža!

Odborníci na rozvody aj vzťahoví poradcovia vidia o niečo ďalej ako zamilovaná žena.

10.03.2019 16:00
svadba, svadobný deň, láska, šťastie Foto:
Pred svadbou pozorne vnímajte varovné signály.
debata (1)

Preto vedia celkom fundovane ukázať na varovné signály, ktoré najčastejšie vyústia po pár rokoch do rozvodového konania. Preto pozor, ak sa vaša nádejná polovička predstaví práve uvedenými charakteristikami.

Svadba ako ďalší veľký krok

Zaujímavé je to, že ak partner začne príliš skoro hovoriť o svadbe, tak mu dosť krátko vydrží. Liat Sadler, odborníčka na rodinné právo zo San Francisca upozorňuje, že ak partner začne riešiť svadbu v momente, keď vy možno ešte ani nemáte istotu, že si ho chcete vziať, tak to je varovný signál. Je to obvykle z jeho strany len veľké gesto, ktorým vás chce ohúriť. A veľké gestá často aj veľmi rýchlo spľasnú.

Prehnane dokonalý

Karen Covy z Chicaga rozviedla už mnoho párov. A keď skúmala ich profily, všimla si zaujímavý fenomén. Najčastejšie sa rozvádzali tí, ktorí mali na svojich zoznamkových profiloch dokonalé opisy. Nielenže to je až príliš strojené, ale je to sklon k punktičkárstvu. Po prvé, realita býva často iná ako ohúrenie dokonalosťou. Navyše ak sa partner skutočne snaží byť vo všetkom dokonalý, málokto zvládne jeho nároky. Tak isto je pravdepodobné, že dokonalosť sa čoskoro zmení na priemernosť a príde sklamanie a s ním aj rozvod.

Obeť minulých vzťahov

Nikto nepovie, že predchádzajúce vzťahy boli dokonalé a on bol na vine ich rozpadu. Je to vždy tak pol na pol, ale ak je partner obeťou minulosti, radšej od neho ruky preč. Morghan Richardson je rozvodová právnička v New Yorku a varuje ženy pred mužmi, ktorí sa stavajú do úlohy obetí minulých vzťahov. Pretože kto neuznáva aj svoje chyby, nie je skrátka vhodný na nový vzťah. Je tak možné, že veľmi skoro bude hovoriť aj inej, ako veľmi ste mu ublížili práve vy.

Chýba iskra

Môže byť super kamarát, dobrý chlap, skrátka niekto s kým si viete predstaviť život, ale nie vášnivý, dobrý a skutočne živočíšny sexuálny partner. Pozor na to. So sexom je to ako s hladom. Ak nie je dostatočne uspokojený, nebudete sa o chvíľu vedieť zniesť. Sexuálne upokojenie a iskra sú veľmi dôležité. Dokonca omnoho dôležitejšie ako to, či máte na všetko spoločné názory.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #svadba #rozvod #dokonalosť #randenie #sexuálna príťažlivosť #prázdne gestá

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...