Už sa s vami vo vzťahu nudí! Čo ho prezradí?

Je celkom jasné, že váš vzťah nebude mať toľko iskry po mesiacoch či rokoch, koľko mal na začiatku. Ako spozorujete, že nuda začína výrazne nahlodávať aj vášho drahého? Tieto jeho prejavy vám napovedia:

11.03.2019 09:30
shutterstock Nuda v posteli veru nie je nič... Foto:
Nuda v posteli, aj mimo nej?
debata

Čo zasa?

Aj vy vidíte, že váš spoločný čas plynie akosi pomalšie a menej zábavne. A snažíte sa s tým čosi robiť. Vymýšľate aktivity, ktoré by váš vzťah mohli „nakopnúť“. No zatiaľ, čo vy sa snažíte, on vaše pokusy o novinky len „ofrfle“ slovami: Čo zasa? Nechce sa mu podnikať nič z toho, čo vy navrhnete, z čoho by ste mali radosť.

Vybehnem von

Radšej než s vami trávi čoraz viac času s kamarátmi, doma jednoducho neobsedí, ale niekam mimo domu s vami sa mu zasa nechce. A tak „mizne“ pri každej možnej príležitosti preč. Zaskočí sa kamarátom či kolegom, zväčša svoj pobyt mimo domu poriadne natiahne a následne sa zmôže len na veľmi strohé vysvetlenie, že zabudol sledovať čas.

Kde mám mobil?

Prídete domov z práce, ale nedočkáte sa ani jediného pohľadu, nanajvýš tak pozdravu cez zuby. Nezaujíma sa o to, čo ste prežili počas dňa, aký deň máte za sebou alebo čo vymyslíte na večer. Sleduje svoj mobil a zostáva vo svojom virtuálnom svete. Smutné je, že ani na vaše vyzvania, aby ste sa porozprávali, nereaguje, alebo len veľmi neochotne mobil odloží a vypočuje si vás.

Ani sex nie je to, čo býval

Sex je vlažný a zriedkavý. A to máte ešte v pamäti vaše dni aj noci horúcej vášne. Zriedkakedy sa vás dotkne, pohladí či pobozká. O tom, že by sa s vami „hodil“ do postele a užili by ste si sex ako kedysi môžete len snívať. Také čosi sa už deje len výnimočne. Nuda ubíja aj váš sexuálny život a vy trpíte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #rozchod #partner #koniec lásky

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....