Muž v znamení ryby: Sen je krajší ako realita

Napriek tomu, že pôsobí jemne a patrí k najcitlivejším znameniam zo zverokruhu, stále je to "muž ako sa patrí".

05.03.2019 11:00
debata
Znamenie ryby. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie ryby, ryby Znamenie ryby.

Sen je krajší

Kľúčové slovo tohto znamenia je určite sen, fantázia, predstavivosť. Ryby utekajú z reality tak často, ako je to len možné. Neradi bývajú vo vedúcich funkciách, radšej majú pozície, v ktorej sa „zašijú“ a môžu nerušene vyložiť nohy na stôl, ruky za hlavu a predstavovať si – napríklad, že sú niekde veľmi ďaleko… Často zachádzajú aj do minulosti, žijú z nej, čerpajú z toho, ako im bolo kedysi dobre…

Citlivý romantik

Na druhej strane sa však za mužmi v znamení ryby častokrát skrýva múdrosť, bystrosť a tvorivosť (vždy záleží od ascendentu). Má úžasné šťastie: Na ženy vie totiž okamžite spraviť dojem, pretože vie byť mimoriadne milý a rozprávať presne to, čo chcú ženy počuť. A je jemný. Navyše, sám je romantik (to ženy ocenia!). Nikdy neobíde sviatok Valentína mlčaním, uctí si ho, ako sa patrí a je mu ľahostajné, čo si o tom myslia druhí.

Až ich smrť nerozdelí

Pozor, ryby bývajú poriadni egoisti. Bývajú dlho single, ale nie preto, žeby si nevedeli vybrať, častokrát býva ich predstavivosť a fantázia, ten iný svet, kam sa utiekajú, oveľa zaujímavejší, ako všetko, čo sa deje v realite, teda prehnane porovnávajú. Nič nie je dosť dobré. Nedá sa povedať, žeby boli perfekcionisti a záležalo im na detailoch, mnohí sa napokon oženia a žijú verní vo zväzkoch, až ich „smrť nerozdelí“.

Márny boj

Tento muž neznáša kompromisy. Ak chce žena bývať v byte a on v dome, presadí si svoje. Rád rozhoduje o trávení voľného času a máločo necháva na náhodu. Rád býva tým pádom vo vzťahu dominantným, „šéfom“, tým, kto to celé riadi. Žena spraví lepšie, ak mu túto „záľubku“ bude tolerovať a povznesie sa nad ňu, pretože boj s rybou býva práve v tomto smere častokrát skutočne márny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #romantika #znamenie ryby #fantázia #kompromis #egoizmus

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...