Viac vášne, lásky aj sexu vo vzťahu. Stačí ak urobíte toto!

Vzťah nie je záležitosť na jednu noc, ani na jeden týždeň. Preto aj rady na jeho správne fungovanie treba aplikovať nie jednorazovo, ale pravidelne.

02.03.2019 16:00
láska, vzťah, pozornosť Foto:
Je mnoho vecí, ktoré by ste mohli robiť spolu.
debata

Máš pravdu

Oceňte partnerove nápady, aj jeho názory a tvrdenia. Je to balzam na dušu a zároveň podpora tomu druhému. Je to pekné, ak viete navzájom uznať tomu druhému, keď má pravdu. Ako to poteší vás, tak aj partnera. No a samozrejme, potom je to omnoho krajší východiskový bod pre lásku, ako keď sa celý život budete o pravdu iba hádať.

Dotyk každý deň

Terapeutka Jennifer Chappell Marsh hovorí, že ľudia sa prestali dotýkať a začali sa rozvádzať. Objatie, držanie sa za ruky. Pozrite sa, ako často to robia zamilovaní tínedžeri a ako málo ľudia vo vyššom veku. Prečo rezignovali na dotyky, na objatie, na držanie sa za ruky? Aj takýto kontakt robí vzťah láskyplný a vášnivý. Ak sa spolu nedotýkate ste k rozchodu možno bližšie ako si myslíte.

Myslite na seba

Keď nie ste spolu, môžete partnerovi dokázať, ako na neho myslíte. Pošlite mu úsmev, správu, zavolajte. Alebo sa vôbec neohláste a domov mu prineste maličkosť. Obľúbenú sladkosť, nápoj, čokoľvek. Ak si navzájom budete robiť takéto radosti, nie je to len znak obdarovania a prejav lásky, ale aj toho, že jeden na druhého myslíte, aj keď práve nie ste spolu. A čo viac poteší zamilovanú dušu?

Usmievajte sa

Zachmúrené tváre nerobia dobré vzťahy ani atmosféru. Preto nezabudnite na úsmev. Niekedy môže byť aj cez smútok, niekedy aj len preto, aby ste druhého potešili. No úsmev má zaujímavú schopnosť. Ak sa na niekoho začnete usmievať, aj keď vám nie je práve najlepšie, tak uvidíte, že sa budete cítiť lepšie. Úsmev dá totiž mozgu signál, aby sa začal cítiť lepšie. Zrazu sa s partnerom na seba usmievate a od úsmevu je už len krok k bozku a prípadne milovaniu. Tak prečo sa neusmievať?

Robte veci spoločne

Tie, ktoré môžete. Nie všetko sa dá robiť spoločne. Možno chodíte do práce odlišnou cestou, v rozličný čas, možno máte aj iné koníčky. Ale môžete chodiť spávať spolu, môžete spolu jedávať. Môžete napríklad spoločne variť, alebo ísť nakúpiť. Je mnoho vecí, ktoré by ste mohli robiť spolu, ale robíte ich oddelene. Zmeňte to a uvidíte, ako sa váš vzťah dostane do omnoho priateľskejšej a láskyplnejšej atmosféry prakticky úplne automaticky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #úsmev #sex #vášeň #dotyky #spoločné aktivity

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...