Hľadáte nielen chlapa, ale spriaznenú dušu? Toto sú tri zaručené kroky

Po svete chodia miliardy mužov. Jeden z nich by mohol byť ten pravý. A možno by sa ich našlo aj viac, ktorí by vám pre život vyhovovali. No ak nechcete nájsť v mužovi len partnera, ale aj spriaznenú dušu, tak musíte do hľadania zapojiť pár techník navyše.

24.02.2019 17:00
láska, vzťah, starší partner Foto:
Má partner tie správne duševné predpoklady, aby ladil s vašimi?
debata

Zmeňte uhol pohľadu

Maleeka Hollaway sa venuje vzťahom už nejaký ten piatok a všetkým ženám, ktoré chcú nájsť v partnerovi aj super kamaráta, radí zmeniť uhol pohľadu na to, čo je partnerstvo. Jasné, najprv môžete postupovať obvyklým spôsobom od pekných očí až po športovú postavu, no potom začnite nazerať na muža aj z pohľadu duševných vlastností. Súvisí s tým aj zmena pohľadu na budúci vzťah.

Akého chalana chcete po boku? Aktívneho, študovaného, snílka, večného startupistu, alebo zodpovedného hrdinu, niekoho, kto má rád deti, alebo skôr slobodu. Pokojne sa pozrite na váš život po desiatich rokoch. Má partner tie správne duševné predpoklady, aby ladil s vašimi?

Buďte si vedomá sama seba

Veľmi dôležitý predpoklad je poznať seba, veriť si a nerobiť kompromisy typu, že ono sa to spraví, bude to lepšie, chcete tolerovať niečo, čo sa vám nepáči. Naopak. Akceptujte len to, čo vám skutočne nevadí. Pretože zlé vlastnosti majú tendenciu sa časom zhoršovať. Každý ich má, ale je potrebné si hodiť na váhu, čo je banalita a čo dôležitá vec. Zvážte aj filozofické a náboženské postoje. Hrajú významnú úlohu a pekné oči málokedy dokážu zrovnať rozpory v otázkach svetonázoru.

Nezačínajte telesne

Je pravda, že aj zo sexu na jednu noc sa môže vyvinúť pekný vzťah, ale je omnoho vyššia pravdepodobnosť, že netrafíte na spriaznenú dušu. Neraz sa stane, že muž vám bude telesne vyhovovať, ale na desiatky rokov potrebujete viac ako intímnu symbiózu. Preto nezačínajte telesnými radosťami, ale koníčkami. Nájdite si partnera v záujmovej skupine na internete, ešte lepšie naživo. Hľadajte tam, kde sama chodíte rada. Neverte anonymným zoznamkám, skôr sa sústreďte na miesta výskytu mužov, ktorí majú súzvučné záľuby. Je vyššia šanca, že si zo spriaznenej duše vychováte zdatného milenca, ako naopak.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #záujmy #partner na celý život #svetonázor #duševné vlastnosti

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...