Intimita bez sexu. Vzrušenie, ktoré si zamilujete!

Krásny romantický večer plný nehy, lásky a pokojne aj orgazmov nemusí znamenať vždy len zakončenie sexom. Práve naopak. Ženy si rady v súčasnosti vychutnávajú nový trend, láskanie bez súlože. Ochutnajte túto intímnu cestu s partnerom, možno už dnes, na Valentína. Obom sa vám zapáči.

14.02.2019 13:00
masáž, lymfa Foto:
Erotická masáž je niečo skutočne extrémne krásne. Doprajte si ju v plnej nahote s partnerom.
debata

Je to taký petting pre dospelých

Je omnoho krajšie mať spoločné láskanie aj vtedy, keď už spolu môžete a mávate aj klasický sex. Je to úplne iný rozmer, ako keď sa ako tínedžeri ešte len vydávate po chodníčkoch intimity. Omnoho viac precítite dotyky, nahotu, láskanie, objatia a pokojne si na konci môžete dopriať aj orgazmus bez priamej súlože. Je to príjemná zmena, zaujímavá možnosť erotického vyžitia aj návod ako sa pohrať, keď máte chuť a napríklad svoje dni.

Komunikujete

Rozprávajte sa, šepkajte si pekné slová, rozmaznávajte sa slovami. Oplatí sa to. Vymyslite si krásne lichôtky, vyznania, vymieňajte si zamilované slová a komunikujte aj pohľadmi do očí a neverbálnymi pohybmi tela. Pokojne si vyzliekajte šaty. Ak začnete takto komunikovať s tým, že nejde o sex, zrazu sa nikam nebudete ponáhľať a všetko si naozaj užijete úplne inak, ako keď sa snažíte zbaviť šiat čo najskôr.

Bozkávajte sa

Bozkávanie baví mužov aj ženy. Doprajte si ho v plnej porcii. Ústami môžete skúsiť mnoho variácií bozkov a potom sa môžete presunúť po tele. Je to veľmi príjemné.

Nové formy stimulácie

Ak sa prestanete sústreďovať len na priestor intímnych zón, zrazu pochopíte, že rozkrok nie je jediné miesto slasti. Zažijete možno orgazmus prostredníctvom stimulácie bradaviek, alebo sa k vyvrcholeniu dohladkáte. Vzrušenie môžete udržiavať a zvyšovať viacerými cestami. Pre mnohých je takéto láskanie aj cestou k objaveniu nových možností svojich tiel.

Dajte si masáž

Erotická masáž je niečo skutočne extrémne krásne. Doprajte si ju v plnej nahote s partnerom. Krásne na nej je to, že neočakávate sex, nemáte zaň zodpovednosť, jednoducho sa oddávate intímnym chvíľam. To je na takomto prístupe najhodnotnejšie. A keď dotyky vyústia do vzájomnej stimulácie? Akurát prežijete intímne chvíľky obohatené aj o vyvrcholenie. A na tom nie nič zlé.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láskanie #bozkávanie #romantický víkend #erotická masáž

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...