Žena v znamení ryby: Empatická bútľavá vŕba

Astrológovia o nej hovoria ako o tajomnej a obetavej žene, ktorá si spravidla hľadá muža, ktorý sa o ňu postará.

20.02.2019 09:00
znamenie ryby, ryby Foto:
Žena v znamení ryby.
debata

Láska – celoživotná téma

Takéto ženy hľadá aj veľa mužov. Väčšinou sú slabé alebo svoju slabosť dobre hrajú. Najviac žien, ktoré žijú v tzv. „zlatých klietkach“, resp. po boku mužov, ktorých nemilujú, sa narodilo práve v znamení ryby. Ak takáto žena nepoznala otcovskú lásku, bude ho celý život hľadať – v partnerovi. Láska sa stane jej celoživotnou témou, je inak romantička.

Neznáša hádky

Ryby sú taktiež veľmi ovplyvniteľné, rovnako ženy, ako aj muži. S každým chcú byť zadobre, vyzerá to preto, že nemajú svoj názor – pritakávajú tomu, s kým sa práve rozprávajú. Tieto ženy sa totiž nerady dostávajú do konfliktov a vyhýbajú sa im ako čert krížu. Hádkam sa táto žena vyhýbať aj vo vzťahu, odchádza častokrát bez vysvetlenia, vytratí sa z pracovného kolektívu, kde hrozí konflikt, odchádza, keď prichádza k rozkolu.

Empatická bútľavá vŕba

Toto je žena, ktorá si krivdy dlho nepamätá, je empatická, vie veľkolepo odpúšťať a hodiny počúvať, z toho dôvodu je dobrá a verná kamarátka, častokrát na celý život. Avšak preto, že neznáša hádky a vyhýba sa konfliktom, býva aj dobrou a loajálnou kolegyňou. Častokrát bývajú ženy-ryby vynikajúce psychoterapeutky, psychologičky, učiteľky či koučky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #konflikt #tajomstvo #romantika #znamenie ryby #empatia #krivda

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...