Večná nedôvera a tajnosti? Naozaj si myslíte, že to patrí k láske?

Presviedčate samú seba, že to patrí k láske... Ale kdesi v hĺbke srdca predsa len tušíte, že vzťah nemá byť o nedôvere, tajnostiach a večnom čakaní.

17.02.2019 11:00
manželia, manželstvo, partneri, pár, hádka,... Foto:
Harmónia? Z vášho vzťahu sa vytratila.
debata

Ak je vo vašom partnerstve plno týchto vecí, je čas zamyslieť sa, ako ďalej. A či nie je na mieste povedať si zbohom.

To je moja vec

Iste, každý má právo na svoje súkromie a so všetkým sa jeden druhému zdôverovať nemusíte. Na druhej strane, ak na väčšinu vašich otázok znie odpoveď – „To je moja vec“, je celkom normálne, že ste znepokojená? Naozaj chce žiť svoj život v utajení práve pred vami? Potom je na mieste otázka, prečo vlastne chce byť s vami? A čo vy, chcete byť s ním za takúto cenu?

S kým si sa tam zasa stretol?

Neveríte mu a z toho pramení vaša nedôvera. Možno vás už sklamal a tak ho neustále kontrolujete, upodozrievate, ničíte dookola rovnakými otázkami. Ale kam to smeruje? Len k hádkam, trucovaniu, odchodom… Ak je nedôvera vo vašom vzťahu hlboko zakorenená, len s ťažkosťami sa zo dňa na deň zobudíte do krásneho vzťahu, kde nemáte o čom pochybovať.

A čo chceš od života ty?

Začiatok bol takmer ideálny, potom prišla krutá realita. Z očí ste zložili ružové okoliare a obaja ste precitli. On chce ísť doprava, vy presne opačne. Míňate sa v zásadných rozhodnutiach aj v životnom smerovaní. Len ťažko zladíte dvoch ľudí, ktorí majú také odlišné očakávania od života či prioroty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #hádka #konflikt #nedôvera

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...