5 právd, vďaka ktorým si zabezpečíte šťastnejší život

Chcete byť spokojnejšia a viac sa usmievať? Stačí zmeniť maličkosti.

10.02.2019 11:00
dievča, úsmev, žena, Foto:
Každý chce byť spokojnejší, vy snáď nie?
debata

Žiaden sen nie je priveľký

Jediné, čo sa počíta je to, ako sa k svojim snom postavíte… Musíte ich do bodky splniť alebo stačí, že ste sa vydali ich smerom? Aj vykročenie za ich splnením sa predsa počíta, nie každý má tú odvahu.

Pozerajte sa dopredu

Každý má za sebou niečo zlé, skúsenosť, ktorá mu znepríjemnila život. Ale šťastie nikdy nenájdete, ak sa budete v tom zlom neustále vŕtať, udalosti, ktoré sa stali v minulosti, už nezmeníte. Zamerajte sa na prítomnosť a na budúcnosť a váš život bude šťastnejší.

Robte niečo a robte to hneď

Keď bude v práci väčší kľud, keď dieťa trocha podrastie, keď si našetrím viac peňazí… Veci, ktoré by ste mohli zrealizovať okamžite, neodkladajte na neskôr. Prečo? Lebo sa celkom ľahko môže stať, že ich neuskutočníte nik­dy.

Všetko s humorom

Nedramatizujte! Neľutujte sa! Ak sa niečo prihodí, tak to riešte a ak to len trocha ide, nazerajte na všetko s humorom. Aj ťažkými skúškami prejdete skôr, keď ich trocha odľahčíte. Smiech a humor, aj podľa mnohých štatistík, človeku predlžuje život. Tak to využite vo svoj prospech.

Nie ste sama

Opustila vás láska a vy sa cítite osamelá? Vždy existujú ľudia, ktorí nás podporia, podržia aj povzbudia. Určite takých máte okolo seba aj v tých momentoch, kedy ste predvedčená, že ste zostali úplne sama. Nie je to tak, len sa rozhliadnite okolo seba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sen #šťastie #zivot #sebavedomie

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...