Štyri spôsoby, ako spraviť lásku silnejšou

Milujete sa, ale namiesto oslabovania chcete láske stále dodávať životnú energiu? Ide to prostredníctvom štvorice tipov, ktoré sú tou pravou cestou, ak chcete na spoločnej láske popracovať správnym smerom.

02.02.2019 08:00
láska, vzťah Foto:
Vyznávajte si lásku slovami, dotykmi, láskaním, potešením, radosťou...
debata

Viac spojenia

Doktorka Georgina Barnett hovorí jasne: „Lásku poháňa dopredu spoločný cieľ.“ Takže majte čo najviac spoločných záľub. Od cestovania cez jedlá, sex, hry. Každá nová záľuba podľa Georginy posunie stupnicu vašej lásky nahor. Čím viac spoločného a čím viac porozumenia, tým menej vás budú ohrozovať prípadné rozdiely medzi vami. Tie síce prídu, ale ak to spoločné preváži, nemajú bežné nehody šancu nahlodať vám lásku.

Synchronizujte sa

Veľmi dôležitá je nielen synchronizácia v živote a v práci, ale aj v rodinnom vzťahu. Je potrebné mať nastavené isté časy spoločné. Správne si zosynchronizujte jedlo, zábavu, prechádzky. Aj tréningy v posilňovni. Snažte sa niekedy nechať beh sveta za dverami a niečo si nechať len pre seba. Ako ostrovy lásky v uponáhľanom živote. Na ňom potom lásku vždy dočerpáte do ďalších dní.

Majte zdravé vzťahy s okolím

Nie je dobré mať priveľa kamarátov, ktorí vám jednoducho ukrajujú zo spoločného života, ale ani byť iba spolu. Láske veľmi pomáha, ak máte zdravé vzťahy s priateľmi a máte spoločných priateľov. Často tak niekedy aj na porovnaní ich životov môžete vidieť, čo zlepšiť na tom svojom alebo v čom si rozumiete viac. Zvykne to dodať samotnej láske mnoho energie.

Neredukujte lásku na sex

Je to veľmi dôležité, aby ste si lásku vyznávali slovami, dotykmi, láskaním, potešením, radosťou… Ak zredukuje lásku iba na milovanie, je to chyba. Láska potrebuje aj sexuálne vyžitie, ale energiu pre svoj rast čerpá napríklad z objatia, keď sa stretnete. Z úsmevu, z pohladenia. Nevynechajte tieto akty lásky. Môžete si napríklad napísať aj zamilovaný odkaz a čo na tom, že ste spolu desať rokov? Pretože práve z týchto chvíľ bude láska čerpať energiu na ďalšie roky dopredu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #spoločné záujmy #vyznanie lásky #synchronizácia času #spoloční priatelia

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....