S mužom v znamení vodnára to nebude také ľahké...

Astrológovia o ňom hovoria ako o komplikovanom mužovi, pretože toto znamenie majú "pod palcom" dvaja rozdielni vládcovia.

04.02.2019 09:30
debata
Muž v znamení vodnára. Foto: SHUTTERSTOCK
vodnár Muž v znamení vodnára.

Medzi poriadkom a revolúciou

Kým jeden z nich miluje poriadok, druhý je priam revolučný. Pripomína to tak trochu váhavé znamenie váhy, a nie náhodou, rovnako ide o vzdušné znamenie, charakteristické intelektom, myšlienkami a úvahami. V tomto znamení sa rodí najviac ľudí, predurčených na duševnú prácu. Viac z nich si sadne za počítač a tvorí, menej z nich vezme lopatu. Toto sú muži, ktorí veľmi radi premýšľajú a ešte radšej sa o tom zhovárajú s ostatnými.

Najprv práca potom zábava

So škorpiónom má vodnár spoločnú žiarlivosť. Hrozí, že bude vo vzťahu prenasledovať svoju vyvolenú a upodozrievať ju z toho, že ho snáď nemiluje dostatočne (šialenec!). A keďže je to znamenie „z každého rožka troška“, je podobne hrdý ako lev a majetnícky ako býk. Znamená to, že v práci toho dosiahne veľa, toto nie je žiaden lenivý a pohodlný povaľač, avšak za zarobené peniaze sa bude snažiť v prvom rade zaobstarať strechu nad hlavou.

Črty romantika

Podobne, ako sme už písali o žene, narodenej v znamení vodnára, že bude z dievčenskej partie celkom posledná, ktorá sa vydá, podobne, ak nie rovnako, je na tom aj aj muž v znamení vodnára. Nie je ako „staromódny“ býk, ktorý príde na rande s kvetmi a o mesiac má už pripravené hotové „divadelné predstavenie“, ktoré má aj hlavu aj pätu a hlavným hrdinom je tam prstienok s kamienkom. Aké-také črty romantika tu sú, ale sloboda je predsa len na prvom mieste. Ak sa dá, ostal by slobodným hoci aj celý život.

Sloboda nadovšetko

Aby ste ho však nepochopili zle, ani náhodou nie je podobný mužovi v znamení strelca, ktorý je síce vtipný a miluje dobrodružstvo a adrenalín, no nevydrží dlho na jednom mieste a najradšej sa vždy vracia na nové miesta. Vodnár práve naopak, potrebuje mať pocit domova a na toto miesto sa aj rád a často vracia. Ale je pravda, že o tom, kedy odíde a kedy príde, chce rozhodovať sám, a to bez akýchkoľvek podmienok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #romantika #znamenie vodnár #intelekt

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...