Tipy odborníkov, ako dosiahnuť vyvrcholenie súčasne s partnerom

Spoločný orgazmus je méta, ktorá poteší oboch milencov. Dosiahnuť ho vyžaduje zladenie, dobrú techniku a chuť nevzdať to po prvom neúspechu. Ovocie bude následne skutočne orgazmické. Stačí to skúsiť podľa návodu.

30.01.2019 17:00
sex, intimity, orgazmus Foto:
Erotické hračky dokážu dopomôcť k rýchlemu vyvrcholeniu.
debata (1)

Zapojte sexuálne preferencie

Sexuologička Janet Brito hovorí jasne. Ak chcete spoločné vyvrcholenie, musíte v istej chvíli kopať sami za seba. Preto radí otvoriť svoju najtemnejšiu stránku a uspokojiť sa tak, ako po tom túžite. Nežnosti, drsné milovanie, vulgárnosti, fetiše. To všetko vám pomôže obom veľmi dobre smerovať príchod rozkoše a ovplyvňovať nastavenie samotného vyvrcholenia. Dokážete sa tak zladiť omnoho rýchlejšie, ako keď ide len o klasické dráždenie.

Komunikujte

Ak chcete spolu vyvrcholiť, musíte sa rozprávať. Sexuológ Jesse Kahn si všimol, že mnoho partnerov už pri sexe necháva hovoriť len telo. A to nie je dobré. Hovorte medzi sebou ako a kam pritlačiť, kde zrýchliť, kde spomaliť. Pokojne aj povedzte, ako dlho si myslíte, že ešte bude potrebné dráždenie k vyvrcholeniu. Ak toto vsuniete nenápadne do milovania, druhá strana vie omnoho lepšie reagovať, akoby sa mala len domnievať.

Pozerajte si odo očí

Mnoho napovedia. Aj preto pohľad do očí sexuologička Shannon Chavez považuje za cestu, ako spoločne vyvrcholiť. Ak upierate na partnera zrak, mnoho viete z jeho očí vyčítať. Navyše takýto kontakt veľmi intenzívne prehlbuje záujem o toho druhého a extrémne vzrušuje. Pohľad do očí tak urýchli vyvrcholenie a ak sa do seba ešte aj vpíjate pohľadom, zážitok bude obrovský.

Použite hračky

Nebojte sa ich. Sú erotické hračky, ktoré dokážu dopomôcť k rýchlemu vyvrcholeniu. Možno vás od spoločného orgazmu delí pár minút, ktoré môže skrátiť práve efektívne využitie erotickej hračky.

Nemajte očakávania

Platí to pri klasickom orgazme aj pri tom spoločnom. Nemajte veľké očakávania ani nečakajte zázraky. Ian Kerner odporúča nečakať nič. Naopak, vyčistiť si hlavu, myšlienky a akúkoľvek snahu nechať mimo spálne. Užívajte si a postupujte podľa vyššie uvedených rád a skôr či neskôr to príde. No nejde o preteky ani súboj. Skôr o ľahkosť a zážitok.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #komunikácia #orgazmus #vyvrcholenie #erotické hračky #sexuálne preferencie #pohľad do očí

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...