Milovanie ešte intímnejšie? Dá sa to

Samotné milovanie je vysoko intímny akt. Ale aj v rámci neho sa môžu prejavovať rôzne úrovne intimity. Môže ísť o akúsi klasiku, rutinu, nežné milovanie alebo slasť, ktorá nebude len na telesnej úrovni, ale priam nadzmyslová.

24.01.2019 12:00
sex, sprcha, sex v sprche Foto:
Milovanie v sprche sa neplánuje, vzniká spontánne.
debata

Milovanie v sprche

Je omnoho praktickejšie ako vo vani. A samozrejme aj pohodlnejšie, pretože nepotrebujete toľko miesta. No a má ešte jednu výhodu. Teplá voda, ktorá spomedzi vás tečie, prekrvuje telo a zvýrazňuje pôžitky. Zároveň platí zásada, že milovanie v sprche sa neplánuje. Vzniká spontánne, pri strete v kúpeli, pri večernej alebo rannej hygiene a svet vďaka nemu bude krajší. Práve tá spontánna túžba vás dokáže omnoho viac vzrušiť ako dlhé plánovanie večera.

Dajte priestor nežnostiam

Takým, ktoré ste doteraz nezakúsili. Alebo už veľmi dávno. Zabudnite na chvíľu na to, že sa už môžete milovať. Buďte ako tínedžeri, ktorí sa spolu láskajú, prežívajú dotyky, objatia, bozky. Skúmajú svoje telá s túžbou. Skúste to. Zabudnite na čas, na to, že sa pomilujete a predlžujte tie chvíle, kedy to bude o láskaní. Uvidíte, ako intímny a krásny bude potom záver.

Skúste to s aromaterapiou

Sú vonné esencie, ktoré priam zaváňajú tým, že budete prežívať krásny sex. Ylang – ylang, pomarančový kvet, pačuli. To všetko sú vône, vďaka ktorým sa vaše zmysly otvoria úplne iným zážitkom. Aromaterapia je serióznym oborom, ktorý má však schopnosť pomôcť nielen zdravotným problémom, ale aj sexuálnemu vzrušeniu. A pri milovaní sa vďaka príjemnej vôni miera intimity ešte znásobí.

Použite lubrikant

Možno ho nepotrebujete na to, aby ste sa milovali bez bolesti a s potešením, ale pravda je taká, že lubrikačný gél sám o sebe vie spraviť milovanie veľmi príjemným. Ideálne, ak sa použije nielen na priamy akt, ale aj na masáž. Cez klzké dotyky a maznanie vnímate rozkoš intenzívnejšie. A samotné milovanie v takomto objatí je zážitok, ktorý sa oplatí zažiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #túžba #lubrikant #nežnosti #aromaterapia #sex v sprche

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...