Chcete vymeniť partnera za milenca? Nemusí to dopadnúť dobre!

Už sa z nevery stal celý paralelný vzťah a vy premýšľate nad tým, že by ste zmenili život smerom k úprimnosti a spravili z tajnej lásky oficiálnu? Dobre si to premyslite, niekedy môže nadšenie rýchlo vystriedať sklamanie.

22.01.2019 14:30
láska, vzťah, problém, nevera Foto:
Tí, ktorí dokážu dlhodobo utajiť milenecký pomer, dokážu toho utajiť omnoho viac.
debata

Nepoznáte sa

Aj dlhoročný milenecký vzťah nemusí znamenať, že sa navzájom s tajnou láskou dokonale poznáte. Väčšinou išlo o tajné stretnutia, o prežívanie erotiky, pekných chvíľ a zážitkov. Vlastne ste spoločne zažívali len chuťovky partnerského spolunažívania. Nepoznáte sa v strese, v hraničných situáciách, neviete, ako sa správa v skutočnosti, iba vtedy, keď je v móde utajenia. A po odhalení z neho môže byť úplne iný človek.

Neriešite každodennosť

Skúste si spomenúť, aké to bolo krásne aj s partnerom. Ešte pred tým, ako prišiel milenec, ešte pred tým, ako sa niečo pokazilo. Pred tým, ako ste začali riešiť chýbajúci toaletný papier, kto nakúpi, prečo nie je ožehlené, čo sa bude variť a kto vezme deti zo školy. Bežný životný pragmatizmus vie pokaziť aj tie najkrajšie vzťahy. A zrazu sa váš partner akoby stal niekým iným. Milenec tak supluje to, o čo ste prišli. No mnoho mileneckých párov, ktoré skončili v oficiálnom vzťahu a začali riešiť všetky tie veci, ktoré doteraz nemuseli, veľmi rýchlo stroskotalo.

Je to iný muž

Možno sa vám stalo, že z jeho rozprávania nerozumiete, ako môže byť jeho žena taká mrcha a že teda sa ani nečuduje, že ju podvádza. Ale pozor, často je pravda taká, že tí, ktorí dokážu dlhodobo utajiť milenecký pomer, dokážu toho utajiť omnoho viac. Napríklad aj to, akí sú v skutočnosti. Možno by ste boli prekvapená, ako rýchlo sa budete správať ako jeho zákonitá.

Vlastne to ani nechcete

Možno je to partnerova myšlienka a možno vám ju vnukol alebo sa vo vás pohlo svedomie, že by ste nemali klamať a podvádzať. Ale možno to ani vo svojej hĺbke duše nechcete. Chcete žiť svoj život v rodine a pritom svoje túžby kompenzovať s niekým iným. Je dôležité byť aspoň k sebe úprimný, ako si pokaziť aj vzťah a často aj milenecký pomer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #nevera #milenec #tajnosti #úprimnosť #poznať sa #každodennosť

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...