Žena v znamení vodnára: Intelektuálka, ktorá sa chce realizovať

Podobne, ako žena v znamení raka túži po rodine a v podstate nič iné pre ňu nemá zmysel, žena-vodnárka túži porodiť.

21.01.2019 12:00
vodnár Foto:
Žena v znamení vodnára.
debata

Nerozhodná

Podľa astrológov však v sebe zmieta boj, nie je to totiž až také jednoznačné. Zvažuje, či dať prednosť kariére, alebo radšej priviesť na svet potomka. U nej sa to tak ľahko neskĺbi… Tieto úvahy nemajú konca-kraja, podobne, ako ďalšia „vzdušná“ dáma v znamení váhy, aj žena v znamení vodnára veľa uvažuje, zvažuje, obracia všetky možnosti zo všetkých strán a je poriadne nerozhodná.

Intelektuálka

Ako sme už naznačili vzduch, kategóriu, kam sa toto znamenie zaradilo, tieto znamenia sa charakterizujú najmä intelektuálnymi schopnosťami. Tieto ženy majú silnú intuíciu, ktorej sa častokrát rozhodnú dôverovať (nikdy ich nesklamala). Táto žena síce nie je taká kariéristka ako povedzme „jej januárová predchodkyňa“ v znamení kozorožca, no každopádne, chce sa realizovať. Toto nie je žena, ktorá by vydržala žiť v zlatej klietke.

Nevydá sa, nevadí!

Kým račica túži po rodine, vodnárka po materstve. Dalo by sa to napísať aj tak, že jej „stačí“. Veľa žien v tomto znamení sa totiž nikdy nevydá a ani náhodou ich to netrápi. Je to pre nich len zbytočná papierovačka, ktorá navyše do života nič pozitívne neprinesie. Po čom naozaj túži, je čas na svoje koníčky, a tých, naozaj, nie je málo. Nikdy sa ich nevzdá a aj počas materskej dovolenky si bude vyhrádzať čas aj iba pre seba.

Miesto v srdci

Ku charakteristike vzdušných znamení tiež patrí „pocit lietať“, preto nevydržia v klietke, a netúžia ani po zväzku (veď aj ten zväzuje). Chcú mať celý život pocit, že odídu, keď sa im to bude hodiť, túžia po slobode, po pocite, že si môžu robiť, čo len chcú (nerady sa zamestnávajú, radšej pracujú z domu). Inak sú dobrými kamarátkami, väčšinou na celý život. Môžu sa aj roky neukázať, majú miesto v srdci pre mnohých.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #materstvo #znamenie vodnár #intuícia #intelekt

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...