Znepokojivé znamenia, že vzťah s vami je pre muža priam toxický

Pekná fáza vo vzťahu? Tak tú máte dávno za sebou - je z vás už len kôpka nervov, ktorá je hašterivá, nervózna, podozrievavá a panovačná.

15.01.2019 15:00
hádka, rozchod, rozvod Foto:
Vašou jedinou šancou je už len rozchod.
debata

Do vzťahu už neprinášate nič, len zlosť a smútok. Pre vás oboch je vhodná už len jedna cesta – rozchod.

Ste extrémne žiarlivá

Žiarlivosť do istej miery vzťahu nijako nevadí a je jeho prirodzenou súčasťou. Ak sa však vymkne spod kontroly, stáva sa nebezpečnou. Kedy sa tak deje? Ak sa snažíte zo života vášho partnera „odsunúť“ všetky ženy – kolegyne, kamarátky či známe. Neznesiete predstavu, že by sa rozprával s inou ženou, priam explodujete pri informácii, že si s kolegyňou zašiel na obed či kávu. Neustále ho osočujete z nevery, slovne napádate, hoci na to nemáte žiadne dôvody.

Vyhrážate sa mu

„Ak s ňou ešte prehovoríš, opustím ťa“. „Keď neprídeš domov do desiatej večer, tak ťa vymknem a už sa domov nedostaneš“. Takéto vety vášmu vzťahu extrémne škodia – správate sa ako diktátor, ktorý neznesie ani len náznak akejkoľvek slobody vo vzťahu. Citové vydieranie, vyhrážanie sa, slzy, scény – už nedokážete fungovať vo vzťahu k partnerovi inak, než týmto nezdravým spôsobom, ktorý je zničujúci pre oboch.

Všetko je tvoja vina

Len striehnete, aby ste mu mohli čosi „vyhodiť“ na oči. Partner vás irituje v mnohých veciach, takmer vo všetkých a vy ste rozhodnutá mu ich každý deň pekne spočítať. Ste panovačná, hašterivá, vyhľadávate konflikty – nikdy však nie ste na vine vy, vinníka máte jasne určeného skôr, než vôbec dospejete k nejakému záveru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #žiarlivosť #koniec vzťahu

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...