Podľa týchto troch kritérií si muži hľadajú ženu pre život

Aj vy sa občas pýtate, čo tí muži vlastne chcú? Aká partnerka je pre nich tá pravá?

15.01.2019 07:00
rande Foto:
Bude z vás šťastný pár?
debata

Hľadajú ženu, ktorá žije v harmónii so sebou

Milujte samú seba a budete milovaná. Čo znie veľmi jednoducho, je v praxi o čosi ťažšie. Stále na sebe vidíte mnoho nedostatkov – od celulitídy na stehnách, cez zlý účes až po „spackanú“ kariéru. Negatívny obraz, ktorý si sama o sebe vytvárate, potom šírite aj do okolia – priam z vás srší otázka – Kto už by ma len mohol milovať? Zabudnite na to! Zamerajte sa na svoje pozitívne a pekné stránky. Uvidíte, že ľudia vás budú brať inak, ak s tým začnete aj vy sama. Ak sa dostanete do harmónie a budete sa viac usmievať, aj mužov okolo vás bude akosi viac. Práve také ženy totiž chcú za partnerky – pozitívne a vyrovnané.

Hľadajú ženu, vďaka ktorej môžu byť lepšími

Túžia po inšpirácii, po niekom, kto v nich vidí čosi viac. Áno, aj jemnými poznámkami či povzbudením žena v mužovi otvára nepoznané svety. Pre mužov je príjemné objavovať v sebe nepoznané stránky či schopnosti, ktoré ich v očiach druhých ale aj svojich robia čímsi výnimočnými. Aj jemnosť či neha v nich môže evokovať emócie, ktoré v sebe nosia hlboko ukryté.

Hľadajú ženu, ktorá ich potrebuje

Muži chcú byť nápomocní, chcú sa cítiť potrební. A veľmi ocenia, ak ich po ich výkone pochválite, ich silu či schopnosť vyzdvihnete. Iste, zrejme by ste si vedeli aj „mužské“ veci zariadiť sama – v dnešnej dobe to až také výnimočné nie je. Prečo ale nedopriať mužovi po vašom boku, aby zažiaril. Najmä, ak je v niečom naozaj dobrý, svoju schopnosť túži zužitkovať práve pre ženu, ktorú miluje. Požiadať o pomoc predsa nie je hanbou, pomocnú ruku pritom potrebuje každý z nás.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partnerka #žena pre život

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...