Inšpirácie na večer plný erotiky. Skúste toto!

Máte chuť prežiť krásny sex, erotické dobrodružstvo, cítiť sa ako hrdinka filmu, ale trpíte na stereotyp? Ak hľadáte inšpiráciu, čítajte ďalej.

10.01.2019 14:30
sex, intimity, erotika Foto:
Zasnívajte sa, všetko je dovolené, treba iba chcieť.
debata

Inšpirujte sa filmom

Nie je to vôbec zložité v dnešnej dobe skúsiť inšpiráciu na erotickú epizódku priamo z filmu. Jasné, prečo nie? Veď dnes už nežijeme éru trezorových filmov. Na trhu je dostatok erotických filmov od romantických až po tie skutočne tvrdšie žánre. Stačí sa inšpirovať, dodať pár rekvizít a odkopírovať si filmový scenár. Pokojne aj do bodky. A nie je na škodu, ak si film pozriete spolu a potom sa zahráte na hercov. So všetkým, čo k tomu patrí.

Oprášte svoje fantázie

No tak, každý ich má. Je len na vás, či ostanú v hraniciach túžby a snov, alebo ich premeníte na skutočnosť. Ako v iných oblastiach, tak aj v sexe platí jedno pravidlo. Buď ostane všetko iba vo vašich snoch, alebo ich uchopíte za pačesy. Zasnívajte sa chvíľku a predstavte si vaše tajné túžby. Všetko je dovolené, treba iba chcieť.

Skúste to s hrami

Hrať sa môžete o peniaze, zo zábavy, alebo trochu s príchuťou erotiky. Erotický nemusí byť len poker, ale akákoľvek kartová hra. Prípadne aj iná. Stačí len určiť pravidlá a kedy sa navzájom začnete vyzliekať. Je vhodné si pravidlá upraviť, aby išlo vyzliekanie svižne a na konci nezabudnite, že víťaz berie všetko. Skúsiť si vyzliekanie spojiť s hrou je o zábave, erotike a nových úrovniach vašej sexuality.

Vyberte sa na nákupy

Je to tak jednoduché a ak poviete, že chcete s partnerom zájsť do sexshopu, uvidíte, ako nadšene túto správu sám príjme. Omnoho radšej, ako keď poviete, že idete vyberať nové šaty, košele, bundy. No a keď vojdete do tejto siene nerestí, okamžite pochopíte, prečo sme vás sem nasmerovali za inšpiráciou. Je tu mnoho pomôcok, oblekov a hračiek, ktoré nielenže niekedy ani nebudete tušiť na čo sa používajú, ale priamo zvádzajú k tomu, aby ste si erotické hry užili inak ako doteraz. Skúste, zahrajte sa, užite si, veď erotické hračky boli stvorené práve k vašej slasti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #erotika #erotické hry #sexshop #erotické fantázie #erotický film

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...