Láska áno, manželstvo nie! Pre ktoré znamenia to platí?

Vidíte sa s novým partnerom už pred oltárom? Najprv si zistite, aké je znamenie - plánujte až potom.

06.01.2019 08:00
svadba, manželstvo, láska Foto:
Pri akom znamení so svadbou netreba veĺmi počítať?
debata

Blíženci sú veľmi rozlietaní a svoj život milujú – večera tu, víkend tam, koncert dnes, kino zajtra… Pri spoznávaní nových ľudí sa im srdce rozbúcha o čosi viac ako ostatným. Pocity spoznávania nových ľudí či miest priam milujú. Láska ich srdce dokáže rozbúchať rovnako… Ale! S ťažkosťami sa nechajú obrať o možnosti spoznávať a objavovať – aj preto je manželtvo pre nich skôr trestom ako životným cieľom.

Baran sa opája pocitom túženia. Rád si získava srdce vyvolenej, bojuje o ňu, spriada plány, ako ju získať. To ho nabíja extrémnou energiou a dáva mu životnú silu. Baran chce žiť intenzívne – aj v láske. V jeho očiach sa práve takéto prežívanie spája s túžbou po prvých dotykoch, objatiach či bozkoch. Akonáhle túžbu zabije každodenná rutina, baran cúvne. Aj z tohto dôvodu sa do manželstva práve nehrnie.

Kto sa zaľúbi do vodnára, musí mať na pamäti jedno – v žiadnom prípade sa ho nesnažiť obmedzovať. Vodnár miluje slobodu a je to o ňom všeobecne známe. Potrebuje mať k životu veľa inšpirácie a tú doma v papučiach nenájde. Má mnoho záujmov a svoju vášeň na ne upriamuje dosť intenzívne. Človek, ktorý je vedľa neho, by nemal byť „obyčajný“, naopak, vyžaduje spoločnosť ľudí slobodomyselných. Spútať vodnára v manželskom zväzku plnom pravidiel a obmedzení je takmer nemožné.

Pre strelca je predstava trvalého usadenia sa priam hororová. Pri pohľade na horizont svojich možností manželstvo ako výhodu nevidí. Ak sa cíti uväznený či spútaný, veľmi intenzívne hľadá únikové východy – ak ich nájde, okamžite prchá. Áno, v láske dokážu byť strelci verní, ale len dovtedy, kým na nich ktosi „netlačí“. Večné prispôsobovanie sa nie je nič pre nich – ak cítia, že o ich možnosť rozhodovania sa ich chce ktosi pripraviť, odchádzajú.

Škorpión berie lásku ako lotériu – všetko alebo nič. Ak jeho záujem opadne, nastane veľmi radikálny a rýchly rez – odchod. Škorpión rieši všetko okamžite, nekompromisne. A to nie je pre manželstvo práve ideálna stratégia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #znamenia zverokruhu

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....