Muž v znamení kozorožca: Prísny otec, šéf na pohľadanie

Aby sme správne pochopili muža, narodeného v znamení kozorožca, musíme si uvedomiť, že mu vládne prísny vládca času a poriadku.

02.01.2019 07:00
debata
Muž v znamení kozorožca. Foto: SHUTTERSTOCK
kozorožec Muž v znamení kozorožca.

Veľký pedant

Poriadok je pre tohto muža alfou a omegou, bez neho sa nepohne ďalej a vyžaduje ho aj od druhých (občas hraničí so šikanou). Poriadok chce mať nielen doma v obývačke, vo firme, či na pracovnom stole, ale aj vo vzťahoch, financiách, v dovolenkovom programe… Toto je muž, u ktorého je vždy odhrnutý sneh, pohrabané lístie, upravená záhrada aj dvor, muž, ktorý nič nenecháva na náhodu, nie je lenivý a je veľký pedant.

Zodpovedný, úžasný šéf

Astrológovia tiež upozorňujú na ďalšiu charakteristickú črtu, ktorá s poriadkom veľmi úzko súvisí. Je to zodpovednosť. Keďže kľúčovým slovom kozorožca je určite kariéra, je vynikajúcim šéfom. Svojim podriadeným býva častokrát vzorom, pretože všetko, čo v živote dosiahol, nemal zadarmo, všetko si musel vydupať, na všetkom, čo dnes má, musel v minulosti tvrdo pracovať. (Zaslúžil si).

Rád zapúšťa korene

Kozorožec patrí k zemským znameniam, spolu s býkom a pannou. Tieto znamenia radi zapúšťajú korene, podľa hesla: Postav dom, zasaď strom… Nependlujú ako ohnivci, chcú mať svoj dom, nebývať po podnájmoch a plánovanie je pre nich nesmierne dôležité. (Všetko musí mať svoju postupnosť, na náhody a „šťastie“ sa nespoliehajú). Sú neskutočne trpezliví, idú za tým, čo si zaumienia.

Nehľadajte v ňom romantika

Podobne, ako žena v znamení kozorožca, aj muž, narodený v tomto znamení, pôsobí chladne. Vo vnútri, niekde veľmi hlboko, sa však skrýva veľmi citlivý muž. Nerád však rozpráva o svojom súkromí, o pocitoch už vôbec nie. Určite v tomto mužovi nehľadajte romantika, nenájdete ho ani po rokoch. Milovať však vie a ak to vysloví, partnerka si môže byť istá, že neklame.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #trpezlivosť #poriadok #znamenie kozorožec

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....