Dôvod rozvodu: Manžela strhli online hry!

Zatvorené dvere na pracovni či spálni a za nimi manžel, ktorý nakupuje najnovšie zbrane, aby mohol ako neohrozený bojovník zachrániť svet!

27.12.2018 12:00
počítač, práca s počítačom Foto:
Je váš drahý stále na počítači? Hrá hry?
debata

Nevera, klamstvo, nedôvera, nezodpovednosť, alkohol – zdá sa, že tieto „klasické“ dôvody na rozvod už pomaly predbieha iný dôvod.

Je večer a vy sa ponáhľate domov za svojím drahým. Tešíte sa, ako sa spolu navečeriate a porozprávate o prežitom dni. Ale niekedy to môže byť problém. Napríklad, ak váš partner oveľa radšej ako s vami trávi čas hraním rôznych hier na počítači.

Ako uvádza britský portál „Divorce Online“, vďaka ktorému sa môžete nechať rozviesť online, čoraz viac párov ukončí manželstvo kvôli videohrám. Ako uvádza spomínaný portál, zvlášť v kurze je hra Fortnite. Konktrétne táto hra sa v roku 2018 postarala o 200 rozvodov.

Až taký prekvapivý tento trend podľa spomínaného portálu nie je. Popri závislosti od drog a alkoholu patrí práve závislosť od hrania k najčastejším dôvodom na rozvod manželstva. Pritom čoraz častejšie sa závislosť buduje priamo doma než v rôznych herniach, najmä online hry dokážu hráčov strhnúť natoľko, že svet a ľudí okolo seba úplne ignorujú. Pri online hrách, v ktorých už hráči potrebujú aj peniaze, sa dôvody na rozvod ešte stupňujú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #počítač #rozvod #on line hry

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...