Žena v znamení kozorožca: Ľadová kráľovná

Prísna kariéristka, ľadová kráľovná, nekompromisná šéfka... Typická žena v znamení kozorožca!

24.12.2018 12:00
kozorožec Foto:
Žena v znamení kozorožca.
debata (2)

Niečo dokázať a znamenať

Podľa astrológov môže za jej prísnosť vládca znamenia, prísny Saturn. Rovnako ako túžil po moci on, túži po moci aj znamenie kozorožca. Rodina pôjde na chvíľu bokom, pretože táto žena chce v prvom rade študovať – nie je nič neobvyklé, ak má viac titulov, ak študuje zároveň na dvoch školách, ak neskôr sedí na dvoch stoličkách. Treba toho stihnúť čo najviac a hlavne: Čosi dokázať, čosi znamenať.

Odplaší mnohých mužov

Aj z tohto dôvodu sa ženy v znamení kozorožca sa vydávajú pomerne neskoro, rolu zohráva aj fakt, že príliš preberajú. Sú zberačky titulov, túžia po kariére, ak je to možné, tak hneď po vedúcej funkcii. Často sú z nich úspešné podnikateľky, najlepšie sa cítia v saku a elegantnej sukničke. Mnohých mužov odplašia, ale im na tom nezáleží, stretnú niekoho neskôr, veď majú ešte čas. V znamení kozorožca sa rodí najviac žien, ktoré si materstvo nechávajú „na poslednú chvíľu“.

Rodinne založená

Ak sa však pozrieme na to, že ide o zemské znamenie (kozorožec, býk, panna), vieme, že sú to ženy, ktoré zapúšťajú korene a sú rodinne založené. Tak aj žena, narodená v druhej polovici decembra, resp. v prvej polovici januára. Keď sa už po dlhých úvahách vydá (neobľubuje vzťah „nadivoko“ – keď už, tak už!), za svoju rodinu bude ochotná položiť aj život. Bude veľmi dobrá a starostlivá matka!

Žiadna gazdinka

Na materskej dovolenke si to však príliš neužije. Vyčerpá ju rovnako pokojné, ako náročné dieťa. V prvom prípade sa môže začať nudiť, môže ju hrýzť pokušenie, že sa nerealizuje, pretože ona predsa len nie je gazdinkovský typ. Najideálnejšie by bolo, ak by jej bolo umožnené pracovať aspoň na polovičný úväzok. Ona toho postíha veľa, je dobrá organizátorka a v takomto prípade bude ovca nažratá, aj vlk celý.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #znamenie kozorožec

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....