Pozor! Tieto znamenia sú v roku 2019 náchylné k rozchodu o čosi viac

Baran, býk aj váhy - svoje správanie k partnerovi je nutné zmeniť, inak hrozí, že o lásku prídete.

29.12.2018 08:00
rozvod, rozchod, hádka Foto:
Dajte si pozor, inak vám hrozí rozchod.
debata

Baran: Impulzívnosť a neočakávané konanie zo strany tohto znamenia môžu rovnováhu vo vzťahu vážne narušiť. Baran sa musí naučiť svoje emócie ovládať do takej miery, aby neboli vo vzťahu na obtiaž. Inak hrozí rozchod.

Býk: Emócie dlhodobo dusí v sebe a vzťah tak ťahá iba jeden. Býk zostáva vo svojej komfortnej zóne a dlhodobo na partnera nereaguje – to je rýchla cesta ku koncu vzťahu.

Rak: Hoci je rak láskavý a plný lásky, jeho nálady sú ťažko predpovedateľné aj zvládateľné. Vo vzťahu to začne škrípať, ak rak čoraz častejšie svojim aktuálnym náladám naplno podľahne. Pre partnera je to úmorné a stresujúce a časom sa pohár trpezlivosti preleje.

Lev: Síce je veľkorysý a spoľahlivý, na druhej strane jeho stupňujúci sa tlak na partnera dokáže „položiť“ aj fungujúci vzťah. Chce to trocha uvoľnenia, pohody a menej diktatúry – vzťah musí byť rovnováhou dvoch osôb, nejde o to, aby jedna udávala smer.

Váhy: Dávajú si záležať na harmónii vo vzťahu, ale ich snaha je veľmi povrchná. O partnera sa treba zaujímať stopercentne a nie iba „na oko“. Práve povrchnosť v citoch môže vzťah pochovať, vyžaduje to viac snahy, nie iba formálny záujem.

Kozorožec: Čoraz viac záleží na osobných záujmoch, ktoré toto znamenie sleduje. Ja, ja, ja – to je neustále na prvom mieste, partner sa dostáva na okraj záujmu, vzťah nenapreduje, skôr naopak. Egoizmus jedného z partnerov dokáže vzťah ohroziť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #koniec vzťahu #znamenie

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...