Uf! Jeho správanie vám napovie - v práci má milenku

Svojho drahého takmer nespoznávate. Do práce sa ponáhľa, telefóny neberie a mysľou je neustále kdesi inde...

12.12.2018 09:00
nevera, vzťah, láska Foto:
Ešte stále si myslíte, že je vám verný?
debata

Stále pred zrkadlom

Vy si kladiete otázku, čo sa s vaším drahým stalo. Prečo sa neustále obzerá v zrkadle, prečo sa tak veľmi snaží, aby vyzeral dobre, keď ide do práce. Nikdy neodíte z dverí bez sexi vône, ktorú si už dokáže zaobstarať aj sám, bez vás. A niečo také doteraz naozaj nerobil.

Skvelo naladený pred aj po práci

Veď on sa stále usmieva! Ráno vstane v dobrej nálade, v sprche si pospevuje a kým venuje čas svojmu zovňajšku, podvedome mu pohráva úsmev na perách. Zaželá vám pekný deň a už aj beží do práce. Podobne je to po príchode domov – vo skvelej nálade, uvoľnený, bez starostí. To znamená, že vzťah s milenkou je veľmi čerstvý a on je ňou celkom očarený. Poblúznenie je dokonalé a on sa celý vznáša. Problémy môžete čakať onedlho.

Šéf toho vyžaduje akosi veľa

Jeho nadčasy či pracovné povinnosti počas víkendu sú čoraz častejšie. Viac spomína šéfa – ktorý za to môže. Ale čo môže robiť – prácu si chce udržať a vy to musíte chápať. Ak sa ho však opýtate, čo konkrétne v tej práci tak dlho robí, začne byť podráždený – výhovorky sa mu totiž vymýšľať nie vždy podarí. A vaše zvedavé otázky mu už začínajú prekážať.

Neviete ho zohnať

Voláte, píšete a on nič… Nestávalo sa často, že by vám nezodvihol mobil. A už vôbec nie večer, keď je „akože“ v práci a „maká“ na náročnom projekte. Ak vám aj zodvihne, je okolo neho podozrivo ticho – a hovor sa snaží čo najrýchlejšie ukončiť. Bez toho, aby vám povedal, ako bývalo zvykom – že mu veľmi chýbate alebo sa na vás teší.

V posteli je iný

Možno sú to maličkosti, ale čosi vám na ňom nesedí. Jeho dotyky aj pohyby sú iné, občas vás dokonca čímsi prekvapí. Nebolo by to nič výnimočné, keby sa to stávalo pravidlne. Ale nestávalo. Začne si vás kritickejšie obzerať, možno dokonca utrúsi nejaké „poznámku“ na váš vzhľad či výkon. Už vás porovníva s milenkou, ktorá je v jeho očiach momentálne o čosi vyššie ako vy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #milenka #posteľ #znamenia

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...