Muž v znamení strelca: Dobrodruh, ktorý sa nerád nudí

Dobrodruh, ktorý žije "mimo reality", je "iný, ako ostatní", "žije si vo svojom vlastnom svete", podľa svojich pravidiel...

03.12.2018 13:00
debata (1)
Muž v znamení strelca. Foto: SHUTTERSTOCK
muž strelec, znamenie strelec Muž v znamení strelca.

Iný ako ostatní

Takto zvyknú reagovať na mužov, narodených v druhej polovici novembra, resp. v prvej polovici decembra tí, čo s ním prídu do kontaktu, tí, ktorí majú „tú česť“ ich spoznať. O jeho ohnivom bratovi sa hovorí, že vytŕča z davu, pretože je ako slnko, ktoré zaplaví miestnosť, ak do nej vstúpi. Ďalší ohnivý brat baran púta na seba pozornosť, lebo je cholerik. A strelec? Je iný, ako ostatní, svojský, žije akoby sám pre seba…

Chce toho veľa vyskúšať

Ak by tento muž žil na dedine, posledné, čo by ho zaujímalo, by bolo, čo sa o ňom hovorí. Nerobil by si z toho ťažkú hlavu, dôležité by bolo preňho len jeho vlastné pohodlie. Nie je sebec, naopak, on rád žije a teší ho, ak svojím životom inšpiruje druhých. Chce toho veľa vyskúšať, je ohnivý, takže nepozná strach, občas pôsobí, akoby ani nemal pud sebazáchovy (obľubuje adrenalín).

Z duše nenávidí nudu

Má vzor – buď v literatúre, v hudbe, v športe… ktorý celý život obdivuje a čo z duše nenávidí, je nuda. Žena bez záujmov, čo sedí nad knižkami a neustále sa učí, na párty, priateľov a dobrodružstvo nemá čas či náladu, uňho dlho neobstojí. Potrebuje presný opak, ženu, ktorá s ním udrží tempo, chce spoznávať nových ľudí, rada cestuje a je neustále otvorená novým výzvam.

Teší ho obdiv

Keďže patrí do skupiny ohnivcov, dáva najavo emócie. Niektorým ženám to môže vyhovovať, pretože presne vedia, na čom uňho sú. Ak je nahnevaný, dá vám to najavo, rozpráva celkom priamo a otvorene. Ak vybuchne, rýchlo zabudne, čo bolo príčinou výbuchu a rýchlo odpúšťa. Podobne, ako muž v znamení leva, aj strelca teší, ak ho obdivujú – aj za drobnosti.

Vždy tam, kde sa niečo deje

To, že sa nerád nudí, už napovedá, že má veľmi veľa energie – na rozdávanie. Ako sa vraví, má „vrtuľu v zadku“ a je ako dieťa, ktoré neobsedí na jednom mieste. Je vždy tam, kde sa niečo deje. A ak sa ocitne na nudnej párty, on je ten, kto to tam roztočí. Ale pozor – veľa nových ľudí, veľa príležitostí. O strelcovi astrológovia píšu aj ako o veľkom sukničkárovi. (Lebo aj v láske chce vyskúšať všetko).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oheň #emócie #znamenie strelec #dobrodružstvo

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....